Despre Info Oltenia

Infoarena are onoarea de a organiza cea de a doua editie online a concursului interjudetean Info Oltenia.

Info Oltenia este un concurs interjudeţean de informatică, adresându-se elevilor de liceu, iar începând cu 2013, şi celor de gimnaziu. În acest an se desfăşoară ediţia a 21-a, gazda fiind Colegiul Naţional "Traian" din Drobeta Turnu Severin.

Concursul este împărţit în două probe: individual si pe echipe. Participanţii vor avea ocazia să-şi demonstreze talentul, cunostinţele şi ascuţimea minţii.

Cum particip?

Pentru a participa la concurs trebuie să fii înregistrat pe site-ul nostru.

În ziua de concurs intri pe site, citeşti problemele de la grupa ta de vârstă şi trimiţi soluţiile înainte de expirarea timpului. Evaluatorul nostru iţi va testa automat soluţiile iar punctajul îl vei afla la sfârşitul concursului. Tot atunci vei putea consulta clasamentul pentru a vedea ce au făcut şi ceilalţi concurenţi.

Prima dată pe infoarena?

infoarena ajută elevi şi studenţi să devină excelenţi în informatică! Gratuit ;) Citeşte ghidul utilizatorului şi află mai multe despre noi.

Program

Faceţi click pe titlul unei probe pentru informaţii detaliate.

Atenţie!. Orele din tabel sunt decalate cu o oră faţă de cele reale, varianta online a concursului începând la aceste ore, iar cea on-site la 900, 1530 şi respectiv 900.

RundaDataDurata
Proba pe EchipeSămbătă, 23 Februarie 2019, ora 10003 ore
Proba Individuala GimnaziuSambata, 23 Februarie 2019, ora 16303 ore
Proba Individuala LiceuDuminica, 24 Februarie 2019, ora 10003 ore