Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Distanta  (Citit de 2913 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
diac_paul
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 210



Vezi Profilul
« : Mai 17, 2014, 09:41:14 »

Aici puteti discuta despre problema Distanta
Memorat
UNIBUC_Olariu
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Mai 17, 2014, 10:45:03 »

Drumul trebuie sa mearga (si implicit sa ajunga) doar pe puncte de coordonate intregi?
Memorat
fmins123
Client obisnuit
**

Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 59



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Mai 17, 2014, 10:55:53 »

Drumul trebuie sa mearga mereu pe orizontala sau pe verticala.
Memorat
UNIBUC_Olariu
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Mai 17, 2014, 11:29:13 »

Schimbarea de directie se poate realiza doar in punctele de coordonate intregi?
Memorat
DraStiK
Nu mai tace
*****

Karma: 131
Deconectat Deconectat

Mesaje: 207



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Mai 17, 2014, 11:38:02 »

Nu. Se poate realiza oriunde.
Memorat
UNIBUC_Olariu
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Mai 17, 2014, 11:43:02 »

Daca pot oriunde, atunci eu pot face schimbare la fiecare 10^(-numar mare) distanta parcursa si imi iese aproximativ o linie dreapta, dar asa nu s-ar justifica raspunsul pe exemplu. Se poate merge in linie dreapta?
Memorat
fmins123
Client obisnuit
**

Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 59



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Mai 17, 2014, 11:52:12 »

Linia dreapta fata de ce?
Memorat
Luncasu_Victor
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Mai 17, 2014, 12:28:18 »

Aceeasi intrebare, daca pot schimba directia oriunde, as putea face pasi mici si sa merg pe linie dreapta, dar in acest caz raspunsul pe test este gresit. Se poate sa dati o explicatie pentru primul test??
Memorat
poptibi
Strain
*

Karma: 35
Deconectat Deconectat

Mesaje: 25



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Mai 17, 2014, 12:51:16 »

in momentul in care robert acrisor ajunge pe autostrada acesta trebuie sa se afle la coordonate intregi?  Fighting
Memorat
fmins123
Client obisnuit
**

Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 59



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Mai 17, 2014, 12:55:14 »

Clarificare: Se pot face schimbari de directie doar in coordonate intregi.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines