Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Reguli!  (Citit de 2344 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« : Februarie 21, 2005, 20:41:13 »

Daca aveti vreo nelamurire la o problema postati in topicul creat special pentru aceea problema. Se creeaza confuzie daca exista mai multe astfel de topicuri pentru o problema, fiindca o persoana care intra pe forum si are o nelamurire la o problema va trebui sa caute toate topicurile referitoare la aceea problema... asadar, am dezactivat optiunea de a creea topicuri noi in aceasta sectiune. Exista cate un topic pentru fiecare problema din arhiva. Rog de asemenea cei care au postat "pe langa" topicurile oficiale sa puna din nou intrebarea unde trebuie pentru ca sa le raspundem si sa stergem topicurile care sunt in plus.

De asemenea , rog pe toti cei care posteaza sa faca urmatoarele lucruri inainte de a pune o intrebare:
* Daca apar problemele de compilator sau de sistem de operare, incercati sa testati sursa in exact aceleasi conditii oferite de devnet (vezi regulamentul pentru versiunea compilatorului si a sistemului de operare)
* NU postati cod sursa fiindca nu cred ca are nimeni chef sa se uite in codul altuia.. este printre cele mai ineficiente metode de corectare
* NU cereti teste imediat ce nu luati 100p! Vom reduce la minim posturile care contin teste de intrare.. exista deja cateva teste. Daca nu va lamuriti, creati-va GENERATOARE de teste si VERIFICATOARE - va garantez ca este cel mai eficient asa si va ajuta mult in concursuri reale! Multi dintre noi folosim in concursuri aceasta metoda si da rezultate bune... deci, don't be lazy!  Confused
* Daca totusi nu reusiti sa rezolvati problema, nu gasiti greseala dupa ce v-ati creat GENERATOR si/sau VERIFICATOR postati pe forum ideea de rezolvare si se va gasi cineva sa va indrume.
* Inainte de a posta, verificati daca problema care o intimpinanti n-a mai fost discutata deja pentru a evita posturile redundante!
* Nu mai cereti teste/sfaturi ca personal message! Orice intrebare trebuie pusa pe forum.

Nu vom raspunde nimanui care nu respecta regulile de mai sus.. sper ca prin acest set de reguli sa se creeze mai multa ordine in aceasta sectiune!  wink

Good luck at coding!  Idea
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 16, 2006, 13:02:46 »

Multe dintre problemele de pe site fac parte din concursurile preOni care au solutiile explicate in articole de pe site  ( http://info.devnet.ro/articole.php?cat=4 ), inainte de a cere solutia unei probleme verificati daca ideea de rezolvare apare pe site.
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 13, 2007, 20:40:06 »

cine imi sugereaza niste probleme mai accesibile... tineti cont ca sunt elev in clasa a X-a:P
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines