Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: SYSTEM ERROR  (Citit de 7066 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
raula_san
Strain
*

Karma: -23
Deconectat Deconectat

Mesaje: 32



Vezi Profilul
« : Decembrie 11, 2006, 13:52:04 »

Propun celor care au primit SYSTEM ERROR sa posteze aici id-ul job-ului pt a le fi mai usor moderatorilor sa le gaseasca pe cele care genereaza aceasta eroare
« Ultima modificare: Februarie 08, 2007, 09:54:30 de către Chis Raoul » Memorat

{oo}
   |
/\/\/\
\/\/\/
raula_san
Strain
*

Karma: -23
Deconectat Deconectat

Mesaje: 32



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Decembrie 11, 2006, 13:52:20 »

job #450
job #453
job #457

toate pt aceeasi problema -> invsc
« Ultima modificare: Decembrie 11, 2006, 14:17:41 de către Chis Raoul » Memorat

{oo}
   |
/\/\/\
\/\/\/
alexthero
De-al casei
***

Karma: 121
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Decembrie 11, 2006, 17:34:27 »

job #550

problema domino
Memorat

Tine minte ca mintea conduce pumnu, nu invers
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Decembrie 11, 2006, 18:15:45 »

#596  ..... pe site-ul vechi luam 100 acuma am luat 50pcte
« Ultima modificare: Decembrie 11, 2006, 19:45:26 de către Crestez Dan-Leonard » Memorat
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Decembrie 11, 2006, 19:41:15 »

Se pare ca aveam o mica problema cu pascal (mama lui).

Cei care ati luat WTLE incercati sa dati submit iar (dar cred ca v-am reevaluat deja). System error alea erau de la WTLE luate de evaluatoare scrise in pascal Very Happy.

#596  ..... pe site-ul vechi luam 100 acuma am luat 50pcte

Cred ca era busit evaluatorul vechi, eu vad aici ca scrii valori negative in out.

Nu e de bine.

Scuze, ti-am modificat din greseala postul.
« Ultima modificare: Decembrie 11, 2006, 19:47:07 de către Crestez Dan-Leonard » Memorat
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Decembrie 11, 2006, 21:28:07 »

Se pare ca aveam o mica problema cu pascal (mama lui).

Cei care ati luat WTLE incercati sa dati submit iar (dar cred ca v-am reevaluat deja). System error alea erau de la WTLE luate de evaluatoare scrise in pascal Very Happy.

#596  ..... pe site-ul vechi luam 100 acuma am luat 50pcte

Cred ca era busit evaluatorul vechi, eu vad aici ca scrii valori negative in out.

Nu e de bine.

Scuze, ti-am modificat din greseala postul.

Eu cred ca nu prea are cum sa dea valori negative decat daca in fisierul de intrare sunt date eronate. Daca ai timp poate te uiti la sursa mea. Oare gresesc eu?  Confused

Later edit:
 
      uitam sa pun long long Tongue   ... deci testele voastre sunt ok ... dar tot iau 80 cu TLE pe primele 2 teste
« Ultima modificare: Decembrie 11, 2006, 22:35:33 de către Dima Mircea » Memorat
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Decembrie 11, 2006, 21:35:22 »

job #728  la cmmdc... 0 pcte  Whistle 
Memorat
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Decembrie 11, 2006, 22:08:36 »

interesant..... la cmmdc am scos

Cod:
if(cmmdc(a, b) == 1) printf("0\n");

si am luat 50 de puncte
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Decembrie 12, 2006, 07:21:01 »

Nu mai postati despre acelasi lucru de 3 ori pe forum... Se va rezolva.. Be patient...
Memorat
Prostu
Nu mai tace
*****

Karma: 134
Deconectat Deconectat

Mesaje: 323



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Ianuarie 07, 2007, 11:36:12 »

Citat
Eroare de sistem. Va rugam sa postati pe forum si sa mentionati id-ul job-ului.System error
job #4688
Memorat
fogab
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 14



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Ianuarie 07, 2007, 12:26:24 »

job #4692
job #4693
Memorat
Protoman
Infoarena Monthly
De-al casei
*****

Karma: 119
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Ianuarie 07, 2007, 13:07:34 »

#4694   Huh
Problema sume
« Ultima modificare: Ianuarie 07, 2007, 16:31:46 de către Andrei Purice » Memorat
Darth_Niculus
De-al casei
***

Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 143



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Ianuarie 07, 2007, 16:23:26 »

#4706
Memorat
Prostu
Nu mai tace
*****

Karma: 134
Deconectat Deconectat

Mesaje: 323



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Ianuarie 13, 2007, 14:27:08 »

Am cam busit evaluatorul pentru problema descompuneri... Sorry.

job #5481
Memorat
crawler
Vorbaret
****

Karma: 105
Deconectat Deconectat

Mesaje: 161



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Ianuarie 28, 2007, 13:58:59 »

job #9964
problema oras
Memorat
anna_bozianu
De-al casei
***

Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 111



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Februarie 06, 2007, 00:09:06 »

job #12733

Problema SAH ... pe borlandc++ merge perfect Brick wall Brick wall Brick wall
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Februarie 06, 2007, 08:31:39 »

System error n-are legatura cu compilatoru... E o problema in site..
Memorat
Prostu
Nu mai tace
*****

Karma: 134
Deconectat Deconectat

Mesaje: 323



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Februarie 07, 2007, 22:19:08 »

La problema descompuneri nu se poate trimite vreo sursa de aproape o luna. Orice sursa ai trimite, primesti SYSTEM ERROR.
Memorat
DITzoneC
Nu mai tace
*****

Karma: 301
Deconectat Deconectat

Mesaje: 962



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Februarie 08, 2007, 00:41:43 »

S-a rezolvat.
Problema era ca dadea system error daca nu aveai fisier de iesire.
Memorat
dia
Strain


Karma: -5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Februarie 22, 2007, 14:38:05 »

System Error, Job Id: #19438  Brick wall Cry Brick wall Cry
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines