Din moment ce au trecut 4 ani de la ultimul post ma gandesc ca tinand cont ca in acesti 4 ani au mai aparut multe alte probleme sa refacem un top de probleme. Propun sa facem un top 10 cele mai faine probleme din arhiva (10 deoarece acum au aparut mai multe probleme si poate unii nu se mai multumesc doar cu 5).
Ca urmare top 10 probleme din arhiva ale mele:
Namlei - imi place atunci cand intr-o problema se combina chestii. Matrici pe arbori de intervale!!!! Jos palaria

Lant2 - Aici am descoperit niste formule cu combinari care m-au dat pe spate.
DreptPal - Repet ca imi place cand se combina smenuri.
Subarbore - Solutia mea era un dijakstra pe configuratii care nu mi sa parut deloc pe fata si care mi-a placut super mult.
Kgraf - Tot respectul.
Puteri3 - Geniala problema dar pacat ca exista formule pe net.
Arbsat2 - In concurs am zis ca este super jeg problema si ca nu ma apuc de ea dar cand am vazut cat de smechera si scurta e, am zis WOW.
Dlog - Bucati de sqrt rules

Matcnt - O problema de numarare foarte smechera (dupa parerea mea).
Arbfind - dupa nu stiu cati ani in care lumea a bagato cu suffixe rays in n * log^2(n) sa descoperi ca se poate in O(n). Credema ca e super tare sentimentul.
Mi-a fost super greu sa selectez chiar si 10 probleme dar intr-un final am reusit. Ele sunt in ordine aleatoare (daca stateam sa le si sortez chiar ca incepea sa ma doara capul

)
Acuma astept cat mai multe opinii.

PS: Matcnt inca nu este pusa in arhiva dar va fi publicata in curand (e de la Lot Botosani in caz ca sunteti curiosi)