Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Numarul drumurilor de cost minim  (Citit de 1728 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
darkseeker
De-al casei

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Februarie 09, 2011, 21:46:39 »

Am o problema in a determina cate noduri de cost minim sunt intre 2 noduri din graf . Daca poate cineva as dori sa-mi explice ce gresesc . Deci fac dijkstra , caut nodul de cost minim , iar apoi verific nu doar daca imbunatateste costul ci si daca duce catre un cost minim egal cu nodul curent . In caz de imbunatatire atunci numarul drumurilor minime de la sursa la nodul curent este egal cu numarul drumurilor minime d la sursa la nodul de cost minim . In caz de egalitate numarului drumurilor minime d la sursa la nodul curent ii adaug numarul drumurilor minime de la sursa la nodul d cost minim. La inceputul algoritmului initializez numarul drumurilor de cost minim de la sursa la vecini cu 1 si de la sursa la sursa cu 1.
Memorat
S7012MY
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 09, 2011, 21:52:25 »

Daca nu ai nevoie de eficienta cred ca cea mai buna varianta ar fii sa faci un roy-floyd Very Happy
Memorat
darkseeker
De-al casei

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 09, 2011, 21:53:42 »

Am nevoie de eficienta ... trebuie sa-mi intre in timp
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 10, 2011, 08:49:48 »

Am o problema in a determina cate noduri de cost minim sunt intre 2 noduri din graf .

Ai nevoie de cate noduri de cost minim sau de cate drumuri ?
Daca ai nevoie de noduri, s-ar putea de exemplu sa ai un nod cu cost foarte mic, dar care sa fie pe un drum cu cost foarte mare.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: