Deci hai sa clarificam 2 lucruri :
1. Eu nu am intrebat special pentru problema divizori, ci in general, ca sa zicem mi se intampla pentru alt algoritm acelasi lucru si eu pierd puncte degeaba.
2. Am inteles faza la problema aia, si nu am ajuns singur la concluzia ca asa se face problema, eu am facut asa, pentru ca acelasi mod de rezolvare era explicat la o problema identica cu "subproblema de la divizor" data la etapa judeteana din 2005 parca; deci probabil stia ceva profesorul ala (chiar daca stia cam prost, ca acum stiu ca nu a gandit bine modul de rezolvare cu ciurul) daca a propus subiectul la judeteana si asa a dat rezolvarea. Oricum am vazut ca e mai bine cum zici tu, ca oricum complexitatea e cam aceeasi. Inca ceva ca sa nu par prost, algoritmul ala pe care "mi l-ai schitat" cred ca e primul algoritm care se preda la informatica, deci nu e o minune pentru mine

P.S. : alexandru daca e iti dau problema divizori sa o testezi ca la ea am avut problema, o fi strict legat de problema respectiva, dar evaluatorul de la infoarena banuiesc ca e destul de bun, deci timpul de executie a fost corect.