Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Ce se intampla cu olimpicii?  (Citit de 7972 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Miss Witch
Vizitator
« Răspunde #25 : Februarie 13, 2008, 03:33:36 »

Smile Si chiar ca shameless plug pt cineva care a fost asa de intristat de concluziile trase de pe urma setului de date interesant
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Februarie 16, 2008, 10:47:27 »

Cred ca e un domeniu in care investitii mici iti aduc castiguri mari si care e de viitor. O firma de programare face bani si plateste taxe doar din capitalul uman. Costurile pentru echipamente si locatie sunt nesemnificative. Si nu e chestia de mai multi programatori foarte buni, e deajuns si multi programatori medii. Fiecare tara are cate o strategie, domenii in care investeste pe termen lung si sunt recunoscuti pentru abilitatile in domeniile respective, si eu cred ca ar ajuta ca unul dintre domeniile in care tara noastra e buna sa fie dezvoltarea de software. Avem scoli bune care ne dau oameni pregatiti bine, ar trebui sa si folosim oamenii respectivi.

Nu numai eu am ales sa plec la Google si nu numai oameni din Romania, nu vreau sa laud firma dar momentan e pe val si la moda si cei mai buni oameni in domeniu asta din lume vin aici. Eu consider ca am avut o sansa cand am primit oferta de la ei pe care nu am vrut sa o refuz. Cred ca in viitorul nu foarte departat ma voi intoarce in tara cu experienta acumulata aici. Nu ma vad stand aici pana la adanci batraneti. Si cand am plecat din Romania am plecat cu ideea ca merg la Google, nu ca merg in State sau ca plec din Romania care e o tzara naspa.

Si treaba cu shameless plugul, nu era accentul pe intristat asa mare incat sa nu imi revin, pe de o parte e de inteles ca oamenii buni se duc unde sunt si alti oameni buni pe care ii respecta si de unde pot invata. Dar ai vazut ca la polonezi care investesc si ei in programare incep sa ramana si multi programatori buni in tara, pentru ca creeaza multe varfuri si oameni medii.
Memorat
Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: