Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: De ce ati dat lock la subiectul "Help" din Informatica?  (Citit de 1810 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
pauldb
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Ianuarie 25, 2007, 20:30:45 »

De ce ati dat lock la subiectul "Help" din Informatica? Este adevarat ca multi studenti (sau chiar elevi) posteaza pe forumul infoarena, sperand ca cineva de aici sa le faca tema, insa cred ca nu ar trebui sa uitam ca este o comunitate care sprijina elevii in domeniul informaticii. In plus, nu cred ca cea care a scris acel subiect avea de gand sa ceara rezolvarea unei teme, mai ales ca punea sortarea topologica la un loc cu celelalte sortari. Daca cineva simte ca nu doreste sa raspunda la un subiect, nu ar trebui sa-i dea lock direct. Cam multa aroganta pe forumul asta.  Shame on you
Memorat

Am zis Mr. Green
svalentin
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Ianuarie 25, 2007, 23:29:29 »

Subiectul a fost mutat in sectiunea informatica. La feedback a ramas decat o 'umbra' ce redirectioneaza acolo. 'Umbra' cred si eu ca e locked.. topicul in sine nu e!
Memorat
wefgef
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

razboinicu' luminii

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Ianuarie 26, 2007, 00:13:57 »

Sunt de acord ca infoarena ar trebui sa sprijine si sa incurajeze elevii in domeniul informaticii. Insa nu cred ca o persoana (nu fac referire la cineva anume, au fost mai multi pe parcurs) care cere surse sau rezolvarea temei, si nu idei sau sfaturi, trebuie ajutata de catre noi.

Daca ii palce cuiva cu adevarat informatica si vrea sa progreseze, atunci il ajutam... altfel imi pare rau, eu cel putin nu pot sa fac nimic.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
pauldb
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Ianuarie 26, 2007, 01:05:38 »

Subiectul a fost mutat in sectiunea informatica. La feedback a ramas decat o 'umbra' ce redirectioneaza acolo. 'Umbra' cred si eu ca e locked.. topicul in sine nu e!

La un moment dat era locked si topicul in sine. Acuma nu mai e.
Memorat

Am zis Mr. Green
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: