ditzone
Vizitator
|
 |
« : Octombrie 08, 2006, 12:10:45 » |
|
Aici se pot pune intrebari legate de problema Gandaci Java.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•jhonny_2X4
Strain
Deconectat
IO
|
 |
« Răspunde #1 : Octombrie 09, 2006, 19:15:58 » |
|
greseala la redactare: "Pe insula Java, se fac experimente crude pe unele dintre cele mai frumoase <creature> din lume"... creature??? io stiam ca, creaturi.... sau gresesc??? 
|
|
« Ultima modificare: Octombrie 12, 2006, 06:15:00 de către Bogdan Sorlea »
|
Memorat
|
I'll be seeing you again, I'll be seeing you in HELL... .................... Off through the new day's mist I run Off from the new day's mist I have come I hunt Therefore I am Harvest the land Taking of the fallen lamb.... BASS player
|
|
|
Tabara Mihai
Vizitator
|
 |
« Răspunde #2 : Octombrie 09, 2006, 19:18:31 » |
|
cre ca cine o redactat enuntul problemei o facut romana cu profesoara de maghiara sau cu femeia de servici... citez: "Pe insula Java, se fac experimente crude pe unele dintre cele mai frumoase <creature> din lume"... creature??? io stiam ca, creaturi.... sau gresesc???  Ei si tu acuma...se mai intampla in probleme.Nue greseala care sa iti afecteze intelegerea problemei....nu? 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Adriana_S
|
 |
« Răspunde #3 : Octombrie 09, 2006, 19:23:30 » |
|
cre ca cine o redactat enuntul problemei o facut romana cu profesoara de maghiara sau cu femeia de servici... citez: "Pe insula Java, se fac experimente crude pe unele dintre cele mai frumoase <creature> din lume"... creature??? io stiam ca, creaturi.... sau gresesc???  Rade ciob de oala sparta. In DEX nu exista cuvantul 'servici', doar 'serviciu', cauta daca nu ma crezi. 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•jhonny_2X4
Strain
Deconectat
IO
|
 |
« Răspunde #4 : Octombrie 10, 2006, 06:22:30 » |
|
oops!... my bad, too... 
|
|
|
Memorat
|
I'll be seeing you again, I'll be seeing you in HELL... .................... Off through the new day's mist I run Off from the new day's mist I have come I hunt Therefore I am Harvest the land Taking of the fallen lamb.... BASS player
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #5 : Octombrie 10, 2006, 14:06:46 » |
|
Cat de perspicace poti fi, meriti aplauze la scena deschisa  . Probabil ca e doar o greseala de tastare in cazul cuvantului "creature". In schimb, in privinta ta pot afirma cu siguranta ca nu a fost asa.
|
|
|
Memorat
|
omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
|
|
|
•jhonny_2X4
Strain
Deconectat
IO
|
 |
« Răspunde #6 : Octombrie 10, 2006, 17:54:31 » |
|
|
|
« Ultima modificare: Octombrie 13, 2006, 18:22:39 de către Bogdan Sorlea »
|
Memorat
|
|
|
|
•jhonny_2X4
Strain
Deconectat
IO
|
 |
« Răspunde #7 : Octombrie 10, 2006, 18:13:58 » |
|
|
|
« Ultima modificare: Octombrie 13, 2006, 18:22:14 de către Bogdan Sorlea »
|
Memorat
|
|
|
|
•peanutz
|
 |
« Răspunde #8 : Octombrie 12, 2006, 21:18:49 » |
|
Amice, ai mari probleme interioare...  )
|
|
|
Memorat
|
....staind....
|
|
|
•Coty
|
 |
« Răspunde #9 : Octombrie 14, 2006, 10:12:56 » |
|
OK, si sa vorbim si ceva concret despre problema: care este complexitatea oficiala?  ca eu nu vad ce s-ar incadra in timp in afara de un O(T*E) sau O(T*N), desi am ceva care tinde la O(T*N*E) cica, desi eu zic ca e mai mare... si iau TLE pe toate..
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|