Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Rusinica  (Citit de 2793 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Dreq
Vizitator
« : Septembrie 12, 2004, 14:02:48 »

V-ati cam facut de cacao mai lotarilor (cel putinla boi si ceio; la ora care scriu inca ioi nu s-a desfasurat) :cry:
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Septembrie 18, 2004, 13:37:16 »

Citat din mesajul lui: Dreq
V-ati cam facut de cacao mai lotarilor (cel putinla boi si ceio; la ora care scriu inca ioi nu s-a desfasurat) :cry:

La IOI s-a luat o medalie de aur, doua de argint si una de bronz. Cat despre rezultatele de la CEOI si BOI, eu consider ca au fost satisfacatoare, mai ales fiindca multi au fost la primul concurs international. Sunt curios daca crezi ca tu ai fi putut face mai bine, avand in vedere modul in care te-ai exprimat...  Confused
Memorat
Anonymous
Vizitator
« Răspunde #2 : Septembrie 18, 2004, 20:45:07 »

Eu nu am contestat faptul ca sunteti cei mau bini liceeni din tara, pur si simplu am constatat ca sunt rezultate mai slabe ca in ani trecuti. Sincer nu cred ca amai foat vreo editie a BOI la care romania sa nu ai ba o medalie de aur.
Memorat
silviug
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Octombrie 12, 2004, 14:08:24 »

Dreq, eu spun ca in momentul de fata esti un simplu comentator caruia ii este foarte comod sa-si "exprime parerea in mod CIVILIZAT" despre ce fac alti oameni.

Da, rezultatele sunt mai slabe (insa nu semnificativ) decat anul trecut dar trebuie luat in calcul faptul ca a fost o generatie total noua, neconstruita pe piloni de baza precum Berinde si Costan (care aveau multe concursuri in spate). Este o generatie care acum s-a format, care acum s-a calit si parerea mea este ca au facut-o intr-un mod onorabil. Cred in ei si ma astept ca la anu sa se ia mult mai multe aure astfel incat carcotasii ca tine sa nu mai aiba ce sa spuna. De asemenea sunt de parere ca trebuie incurajati si sustinuti si nu huiduti.

Silviu Ganceanu
Memorat

"Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold." [Bob Marley - Jamaican reggae musician & singer (1945 - 1981)]
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: