Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Sondaj...sau cam aÅŸa ceva  (Citit de 3293 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
nicolascelma
Strain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : August 05, 2013, 12:52:11 »

Stăteam şi mă gândeam zilele astea...ce tare ar fi dacă s-ar permite,nene,la Olimpiada de Info,ca şi la 1000000000..00 de alte concursuri de programare...mai multe limbaje de programare.
Păi frate,Python este de 100 de mii de ori mai folosit de programatorii adevăraţi decât C/C++ sau Pascal...
Dar se pare că organizatorii noÅŸtri s-au cam pus pe noi cu limbajele astea vechi de 30 de ani.Åži în plus,sunt atâţia tineri care învaţă Java,care e mult mai performant,de la o vârstă fragedă,ÅŸi sunt angajaÅ£i de companiile astea mari(Microsoft,Google,Apple,sâc! Read This!),ÅŸi n-au habar ce e aia C++.Sau poate că...mai ÅŸtii?S-o inventa vreo companie care angajează numai de-ăştia Pascalieni  Very Happy
Memorat
S7012MY
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 05, 2013, 14:15:53 »

Stăteam şi mă gândeam zilele astea...ce tare ar fi dacă s-ar permite,nene,la Olimpiada de Info,ca şi la 1000000000..00 de alte concursuri de programare...mai multe limbaje de programare.
Păi frate,Python este de 100 de mii de ori mai folosit de programatorii adevăraţi decât C/C++ sau Pascal...
Dar se pare că organizatorii noÅŸtri s-au cam pus pe noi cu limbajele astea vechi de 30 de ani.Åži în plus,sunt atâţia tineri care învaţă Java,care e mult mai performant,de la o vârstă fragedă,ÅŸi sunt angajaÅ£i de companiile astea mari(Microsoft,Google,Apple,sâc! Read This!),ÅŸi n-au habar ce e aia C++.Sau poate că...mai ÅŸtii?S-o inventa vreo companie care angajează numai de-ăştia Pascalieni  Very Happy

Daca  te-ai uita pe topcoder si codeforces unde sunt permise implementate mult mai multe limbaje ai putea sa vezi ca cei mai buni participanti folosesc c++ si unii java. Java nu se foloseste si nu cred ca se va folosi la oni deoarece e un limbaj foarte lent si ar trebui setate limite de timp diferite. In plus java este un limbaj folosit in industrie si nu mi se pare un limbaj potrivit pentru concursurile de programare unde conteaza destul de mult viteza.

Sper ca te-a ajutat raspunsul meu si te invit sa postezi de pe contul tau real.
Memorat
wefgef
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

razboinicu' luminii

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 05, 2013, 19:08:01 »

Frate,cat de greu o fi sa lasi spatii dupa semnele de punctatie?
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
nicolascelma
Strain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 06, 2013, 14:31:42 »

Daca  te-ai uita pe topcoder si codeforces unde sunt permise implementate mult mai multe limbaje ai putea sa vezi ca cei mai buni participanti folosesc c++ si unii java. Java nu se foloseste si nu cred ca se va folosi la oni deoarece e un limbaj foarte lent si ar trebui setate limite de timp diferite. In plus java este un limbaj folosit in industrie si nu mi se pare un limbaj potrivit pentru concursurile de programare unde conteaza destul de mult viteza.

Sper ca te-a ajutat raspunsul meu si te invit sa postezi de pe contul tau real.
Poate că o fi Java lent, însă e mult mai rapid decât Pascal... şi în plus... n-ai ce zice împotriva lui Python... e şi rapid, şi performant, şi mult mai puţin plictisitor Banana
Memorat
S7012MY
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 06, 2013, 18:35:51 »

http://blog.dhananjaynene.com/2008/07/performance-comparison-c-java-python-ruby-jython-jruby-groovy/
Memorat
nicolascelma
Strain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 06, 2013, 19:14:30 »

Citez din site:
*Java is faster than C++
Lines of code:
///
C++:124
Java:86
Python:41
///
Totuşi,în privinţa vitezei C++,n-am ce zice Applause
Oricum,tot ar trebui să permită Python...
Memorat
AlexandruValeanu
Vorbaret

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 06, 2013, 20:09:52 »

In privinta vitezei nu o sa ma cert cu tine pentru ca nu cunosc atat de bine subiectul dar nu inteleg cum un limbaj poate fi mai plictisitor ca altul sau mai performant in functie de numarul de linii de cod.
Si ca sa raspund totusi la subiect...nu o sa stea nimeni sa faca subiectele ( mai ales limitele ) pentru 5 limbaje diferite la olimpiada si nu o sa caute nimeni sa vada ce functii sunt implementate in ce limbaje ( de exemplu sortari sau diferite structuri de date ).

PS1: Nu este o lauda sa te angajezi la Microsoft si sa nu fi auzit de C/C++.
PS2: Tu inveti Java pentru tine sau ca sa o folosesti la olimpiada?
Memorat
wefgef
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

razboinicu' luminii

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : August 06, 2013, 23:19:42 »

Bye bye.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: