Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Project Euler  (Citit de 1423 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
danalex97
Vorbaret

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Martie 13, 2013, 12:48:11 »

Am aflat mai demult de siteul asta si m-am uitat ieri la niste probleme. Mi se pare destul e interesant. As vrea sa ma apuc sa lucrez si pe el , dar as vrea sa stiu daca careva dintre voi lucreaza / a lucrat pe acest site. Cum v-ati ales problemele ? Merita sa lucrez pe acest site ?

BTW: Pe ce alte siteuri mai lucrati in afara de infoarena ? Si la ce concursuri online participati in afara de cele de pe infoarena , CF si TC ?
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 13, 2013, 12:58:32 »

Am lucrat eu si pot sa zic ca sunt multumit de el desi nu am simtit ca imi dezvolt vreun pac gandirea algoritmica. Eu sincer il recomand atunci cand vrei sa inveti un limbaj nou, sa incerci sa rezolvi primele 1-20 de probleme. Asa am facut cu python si pentru asta a fost foarte util.

Poti sa incerci acm.timus.ru si acm.sgu.ru ca alte saituri de pregatire.
Memorat
harababurel
Client obisnuit
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 14, 2013, 15:15:45 »

Cred ca Project Euler are utilitate mai mare ca hobby, si ca imbunatateste mai mult atentia si gandirea matematica decat cea algoritmica. M-a ajutat sa imi formez bazele cand am inceput sa invat python (dupa ~50 probleme rezolvate am inceput sa scriu destul de fluent, lucru care mi-a fost de folos in cateva competitii de pe Codeforces, unde viteza de implementare e esentiala).

Cat despre timus, arhiva de probleme e ok, majoritatea problemelor au indicii de rezolvare pe forum, astfel ca te poti descurca si atunci cand nu ai nicio idee. Singurul dezavantaj ar fi frecventa redusa a concursurilor (pana acum am participat la un singur concurs, in formatul ACM-ICPC).
Memorat
wefgef
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

razboinicu' luminii

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 14, 2013, 18:32:35 »

In opinia mea, concursurile sortate dupa ordinea importantei sunt:

Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: