Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Problema Pascal  (Citit de 1434 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Mladin
Strain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Noiembrie 04, 2010, 16:13:42 »

Buna ! Sunt nou pe aici!Sunt in clasa a 7-a si lucrez la un proiect.
Ne gandeam la un calendar in pascal pentru 2011 in care putem accesa ziua dorita prin click-ul de la mouse( gen hyperlink) si putem vizualiza evenimentele din acea zii!Daca avem ceva de adaugat in acea zi sa fie tot un buton gen ''edit'' si atunci sa pot rescrie!
Stiu ca e mult dar as vrea ceva idei de inceput! Weightlift
Memorat
pauldb
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Noiembrie 04, 2010, 20:57:51 »

Sa folosesti alt limbaj decat Pascal. Smile

Ce nu inteleg din mesajul tau e: vrei sa-ti dam idei cum ai putea aborda proiectul sau ce optiuni/imbunatatiri sa-i adaugi?
« Ultima modificare: Noiembrie 04, 2010, 21:03:24 de către Paul-Dan Baltescu » Memorat

Am zis Mr. Green
toni2007
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Noiembrie 05, 2010, 02:01:16 »

Nu cred ca e pe aici lume care sa aiba experienta cu GUI programming in Pascal. Treaba s-ar face super simplu in C#, in Visual Studio (cam la atata se limiteaza experienta mea la Interfete Grafice)

O idee ar fi sa ai un tabel cu 5 linii, 7 coloane, unde in fiecare casuta sa ti un buton, care odata apasat, te trimite catre alt frame, unde arati evenimentele, eventual mai adaugi ceva. Si deasupra tabelului, 2 butoane pt schimbat luna (inainte sau inapoi), sau un dropdown.

Eu asa m-as gandi.
Memorat
andrei-alpha
Client obisnuit
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Noiembrie 05, 2010, 10:16:25 »

Uite aici cum ar putea arata un calendar in C#, Visual Studio ca sa iti faci o idee.
Un site bun pentru invatat C# e codeproject.com, au foarte multe articole explicate in detaliu.

Succes.
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Noiembrie 09, 2010, 10:18:59 »

Daca nu vrei sa inveti C/C++ asa cum ti-a recomandat toata lumea aici (e drept ca esti cam mic si la varsta aia pascalu pare mai usor de inteles decat C/C++) incearca incearca Delphi. E un program in care poti sa faci o interfata destul de ok si merge pe sintaxa de pascal.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: