Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Help please  (Citit de 2417 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
SpiderMan
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Noiembrie 28, 2009, 11:56:00 »

Buna. As vrea sa stiu daca se poate stii timpul de executie pentru o anumita valoare si pentru un anumit algoritm
ex. Pentru algoritmul lui Euclid, valorile 12 si 42.
HINT: Lucrez in Pascal (FreePascal)
Memorat
sima_cotizo
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Noiembrie 28, 2009, 12:02:57 »

Poti sa stii timpul efectiv al unei anumite rulari pentru o valoare, dar ai in vedere ca acesta variaza in functie de ce altceva face sistemul la momentul rularii. Daca esti in windows, cauta aplicatia ptime, iti masoara timpii de executie. In linux faci direct time ./program.

Tu intrebi cumva cum faci fix in program sa stii cat timp a trecut de la inceputul rularii?
Memorat
SpiderMan
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Noiembrie 28, 2009, 12:17:26 »

Deci sa-ti explic mai concret. SA zicem ca vrea sa fac problema A+B de pe site. Si vreau sa vad timpul de rulare pentru valorile 150 si 345 de exemplu, sa vad daca timpul e mai mic sau cel putin egal cu limita pe care o da acolo sa nuil trimit degeaba sau daca vreau sa fac o comparare intre 2 alg. sa vad care e mai optim. Merci
Memorat
alexandru92
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Noiembrie 28, 2009, 13:24:26 »

poti sa folosesti GetTime
Memorat
sima_cotizo
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Noiembrie 28, 2009, 13:51:19 »

Deci sa-ti explic mai concret. SA zicem ca vrea sa fac problema A+B de pe site. Si vreau sa vad timpul de rulare pentru valorile 150 si 345 de exemplu, sa vad daca timpul e mai mic sau cel putin egal cu limita pe care o da acolo sa nuil trimit degeaba sau daca vreau sa fac o comparare intre 2 alg. sa vad care e mai optim. Merci

Tocmai ti-am zis. Foloseste ptime sau time in linux sau, cum a zis Alexandru, GetTime... Oricum, ai in vedere ca timpul de rulare de acasa o sa fie diferit de cel de pe site, datorita diferentelor hardware si software.
Memorat
SpiderMan
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Noiembrie 28, 2009, 15:29:03 »

Dar oricum pentru a afla solutia optima dintre 2 probleme pot sa fac acasa  Winner 1st place si eu nu am versiunea DOS am versiunea pentru Windows si nu merge linkul ala adica nu stiu unde e fisierul acela ...
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: