•wefgef
|
 |
« : Februarie 26, 2012, 14:39:38 » |
|
Aici puteti discuta despre problema Paginatie.
|
|
|
Memorat
|
omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
|
|
|
•cdascalu
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Februarie 28, 2012, 08:27:36 » |
|
Salut, Din restrictia Se cere solutia cu numar minim de randuri, si in caz de egalitate, cea minima din punct de vedere lexicografic. (caracterele ' ' si '\n' (newline) se considera cele mai mari din codul ASCII din punct de vedere lexicografic, celelalte caractere pastrandu-si ordinea). inteleg ca pot fi mai multe solutii cu numar minim de randuri. As vrea un exemplu de acest gen 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•PlayLikeNeverB4
|
 |
« Răspunde #2 : Februarie 28, 2012, 12:17:10 » |
|
Daca ' ' e mare din punct de vedere lexicografic asta inseamna ca alegi "abc " in loc de " abc".
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•kis_lori
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Februarie 28, 2012, 13:40:21 » |
|
Salut, Nu obisnuiesc sa las comentarii dar de data aceasta sunt cam nedumerit. Iau numai 60 de puncte si nu inteleg de ce. Pe testele: 3,4 si 9 imi da Incorect. Am incercat o groaza de teste si tot nu m-am prins ce nu fac bine. Daca se poate imi da cineva cateva teste mai smechere? Multumesc in avans 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•alexalbu95
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Martie 06, 2012, 19:44:36 » |
|
ce fac gresit, sau ce declar in plus de tot imi da MLE?, cum ar trebui facut astfel incat sa nu imi mai dea MLE pe ult. 4 teste pt ca algoritmul meu e bun.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•klamathix
|
 |
« Răspunde #5 : Martie 06, 2012, 19:48:24 » |
|
Stii sa calculezi cata memorie declari?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•laurion
|
 |
« Răspunde #6 : Martie 06, 2012, 23:20:45 » |
|
ce fac gresit, sau ce declar in plus de tot imi da MLE?, cum ar trebui facut astfel incat sa nu imi mai dea MLE pe ult. 4 teste pt ca algoritmul meu e bun.
Alex, tu citesti intr-un vector de siruri fiecare rand, dupa care il parcurgi secvential; nu e nevoie de asta, citeste fiecare rand si apoi proceseaza-l... deci ideea e sa nu citesti tot fisierul la inceput 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•alexalbu95
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Martie 07, 2012, 20:16:57 » |
|
Alex, tu citesti intr-un vector de siruri fiecare rand, dupa care il parcurgi secvential; nu e nevoie de asta, citeste fiecare rand si apoi proceseaza-l... deci ideea e sa nu citesti tot fisierul la inceput  Bun, deci tu zici ca pot sa fac programul in timp O(1) - constant ?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•PlayLikeNeverB4
|
 |
« Răspunde #8 : Martie 07, 2012, 20:20:09 » |
|
Zicea de memorie, sa nu lucrezi decat cu un rand odata.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•laurion
|
 |
« Răspunde #9 : Martie 07, 2012, 21:13:39 » |
|
da, mersi George, memoria e problema, dupa cum ai spus tu, Alex, initial, ca iei MLE, deci nu ai treaba cu timpul... doar nu citi tot fisierul la inceput, ci proceseaza pe masura ce citesti 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Steve
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Iunie 24, 2012, 18:39:06 » |
|
Am vazut ca sunt cateva persoane care iau 60 si nu se prind de ce...well, incercati testul asta (worked for me): 4 11 lol lol lol lol lol lol lol lol lol lool lool lool lool lool lol la la la la la loooooooool loooooooool loooooooool loooooooool loooool l lo l l l l l l l l l l l l Hope it helps... 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•TheNechiz
|
 |
« Răspunde #11 : Octombrie 27, 2012, 17:09:10 » |
|
Pentru testul de mai sus lol lol lol lol lol lol lol lol lol lool lool
lool lool lool lol la la la la la loooooooool loooooooool
loooooooool loooooooool loooool l lo l l l l l l l l l l
l l
? 
|
|
« Ultima modificare: Octombrie 27, 2012, 17:30:39 de către Birisan Razvan »
|
Memorat
|
|
|
|
|
•TheNechiz
|
 |
« Răspunde #13 : Octombrie 27, 2012, 17:30:17 » |
|
Mda  Acum am văzut. Tocmai vroiam să modific mesajul. Acum trebuie să-mi dau seama de ce iau 60p. L.E.: Răspunsul de mai sus e corect ?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•danalex97
|
 |
« Răspunde #14 : Octombrie 27, 2012, 20:03:30 » |