Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Feedback infoarena / Răspuns: Cum se downloadeaza o solutie... ? : Mai 31, 2008, 14:46:59
Da, sunt de acord cu tine ca daca le rezolvi singur, iti sunt mai de folos, dar atunci cand esti in criza de timp, nu prea mai ai cum sa faci asta. Oricum am inteles in mare cum functioneaza acest website ( poate ca ar fi si mai bine daca sursele ar fi accesibile pentru vizualizare, indiferent daca sunt la sectiunea de arhiva sau probleme de la concursuri ) si mersi pentru raspuns.

P.S. Daca iei codul sursa copy+paste si il prezinti unde ai nevoie, e de inteles de ce s-ar restrictiona download-ul din arhiva ( ma-ndoiesc ca asta ar fi adevaratul motiv ), dar atunci cand faci debug linie cu linie si iti bati capul cu algoritmul respectiv, poate ca nu ar fi chiar asa de rau daca ar fi posibil download-ul.

Happy coding!
2  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Feedback infoarena / Răspuns: Cum se downloadeaza o solutie... ? : Mai 31, 2008, 14:04:05
Hmm...am cateva nelamuriri:

1.Pentru a putea avea acces la solutiile problemelor ( indiferent daca sunt publice sau nu ) trebuie sa indeplinesc vreo conditie, sau indiferent cine vrea sa vada vreo solutie ( chiar daca este membru vechi sau nu, cu post-uri multe sau nu ), regula este acceasi ?

2.Daca trebuie sa indeplinesc anumite conditii pentru a avea acces la codul sursa, care sunt acelea ?

Multumesc.
3  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Feedback infoarena / Cum se downloadeaza o solutie... ? : Mai 31, 2008, 13:39:07
Salutare,

As avea si eu de adresat o intrebare putin cam ciudata ( poate ): cum pot sa downloadez codul sursa/solutia unei probleme ? Dupa ce am gasit problema cautata ( http://infoarena.ro/problema/cutii ) m-am tot invartit, am dat click-uri, m-am uitat pe toate link-urile posibile si imposibile de pe pagini dar nu am gasit nicio metoda de a vizualiza/downloada solutia. Am dat click si pe "Vezi solutiile trimise", dar link-urile din acea lista nu fac decat sa ma duca de unde am venit  Brick wall .

Daca cineva poate sa ma ajute cu o succesiune de pasi in care sa-mi explice cum sa gasesc codul sursa la orice solutie, as fi recunoscator.

Multumesc.
Pagini: [1]
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines