Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Raspuns: Ce gen de muzica ascuta cei de pe devnet? : Mai 03, 2006, 08:06:48
Exact, avem in Constanta destui din astia , dar nu generalizez pur si simplu intrebam ca daca lui nu ii se par normali rockerii care se dau cu capul de pereti si fac piercinguri cum ii se pare mica parte a raperilor care se comporta cum am zis eu. Eu nu generalizez, si nu judec. Pe cat de rocker sunt majoritatea prietenilor mei sunt manelisti.
2  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Raspuns: Ce gen de muzica ascuta cei de pe devnet? : Mai 03, 2006, 07:56:49
Stai putin, tie nu ti-se pare normal ca rockerii se dau cu capu de pereti si isi fac piercinguri dar ti-se pare normal sa vezi tot felul de specimene pe strada cu porcarii de tinichea la gat (chipurile bling-blinguri) si care fac tot felul de tampenii de la droguri pana la spart masini etc etc doar pentru ca este cool, asa cum fac unii raperi de aici din Constanta? Recunosc nici mie nu imi place Black Metal sau Death Metal chiar il urasc as putea spune dar nu incep sa zic ca aia sunt batuti in cap sau altceva. Toate astea sunt stereotipuri cu rockeri batuti in cap si manelari prosti si dumnezeu mai stie ce.
Omul asculta ce vrea si nu mi-se pare normal sa-l judeci dupa muzica care o asculta sau sa-l jignesti.

ontopic: Ascult in mare parte rock progresiv, alternativ , heavy metal (de ala mai vechi) si softcore la greu. Trupe preferate : Pink Floyd, Dream Theater, Muse, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers, Queen, Tool, Metallica , Judas Priest, Iron Maiden, Led Zeppelin, Guns'n Roses, White Stripes si lista poate continua.

Also sunt un mare fan al chitaristilor, aproape 30% din melodiile din playlist sunt melodii Yngwie Malmsteen, Joe Satriani, Steve Vai, Jimi Hendrix si alti chitaristi mai cunoscuti.
3  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Raspuns: Top 5 Computer Games : Mai 03, 2006, 07:48:07
1: Neverwinter Nights
2: Baldur's Gate II
3. Fallout 1&2
4: Heroes of Might and Magic (toata seria)
5: Warcraft 3
Pagini: [1]
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines