Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Feedback infoarena / Răspuns: Stergere cont InfoArena : Decembrie 02, 2014, 13:38:20
Pentru a evita deschiderea unui nou topic, postez aici.

Vă rog să îmi ștergeți contul sau măcar să schimbați numele acestuia, cât mai curând posibil.
Contul acesta mi-a fost folositor o scurtă perioadă de timp la universitate și am fost nevoit să îl completez cu numele real. Nu îmi mai trebuie și nu doresc să am numele complet pe Internet din diferite motive personale.

Menționez că nu am postat aproape deloc în forum, nici nu am rezolvat multe probleme.

Mulțumesc.
2  infoarena - concursuri, probleme, evaluator, articole / Arhiva de probleme / Răspuns: 765 Dictree : Iunie 18, 2012, 10:08:34
Dacă toate cuvintele încep cu aceeași literă, nu cred că mai trebuie adăugată acea rădăcină neetichetată, deoarece rădăcina poate fi un nod cu prima literă a cuvintelor. Eu am rezolvat ținând cont de acest lucru și programul a picat testul 2 (restul le-a trecut). Când am modificat programul astfel încât să adauge acea rădăcină neetichetată în orice caz, a trecut și testul 2.
3  infoarena - concursuri, probleme, evaluator, articole / Arhiva de probleme / Întrebare : Iunie 16, 2012, 22:54:59
Dacă în matricea bananierilor exista o formațiune de 5 bananieri sub forma unui "+", aceasta este o singură zonă sau sunt două (una formată din cei trei bananieri aranjați pe orizontală si cealaltă de cei trei aranjați pe verticală)? În cazul din urmă, bananierul din mijloc cărei zonă îi aparține? În ambele cazuri, nu văd cum această problemă se poate rezolva eficient folosind mulțimi disjuncte.
Pagini: [1]
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines