Diferente pentru documentatie/editare-de-probleme intre reviziile #7 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h2. Creare problema
# Pentru a crea o problema noua accesati pagina 'admin/problema-noua':admin/problema-noua.
# Dupa ce ati ales un id unic pentru problema si tipul problemei (momentan este implementat doar tipul "Clasic") veti fi dusi la pagina de editare unde veti putea configura parametrii problemei
# Dupa ce ati ales un id unic pentru problema si tipul problemei (momentan este implementat doar tipul "Clasic") veti fi dusi la pagina de editare unde veti putea configura parametrii problemei. *{color:red}Atentie!* Se recomanda ca id-ul sa contina doar litere mici.
# Alegeti titlul problemei (care este diferit de id; exemplu id $secv13$ , titlu $Secventa 13$) si aveti grija sa inceapa cu litera mare.
# Daca problema are raspuns unic, bifati ca problema foloseste ok-uri si lasati liber la evaluator. In caz contrar, va trebui sa specificati numele programului de evaluare si daca acesta va avea nevoie de fisierele ok.
# Daca problema este de la un concurs completati acest lucru in campul Sursa (spre exemplu "preONI 2007, Runda 1") si specificati ca este un "Task ascuns". Problemele de la un concurs se vor face automat vizibile odata ce incepe concursul la care sunt atasate.
# Salvati datele introduse apasand butonul "Salveaza".

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.