Diferente pentru documentatie/editare-de-probleme intre reviziile #3 si #2

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

# Editati enuntul care se va gasi la adresa _problema/nume_problema_, in cazul in care n-ati schimbat setarea implicita in formularul de editare al problemei pentru "Pagina cu enuntul".
# Pentru editarea unei probleme consultati 'documentatia Textile':documentatie/textile si 'conventiile de formatare':documentatie/conventii-de-formatare
# Testele si evaluatorul (si eventualele imagini ce vor aparea in task) se ataseaza la pagina de enunt a problemei.
*{color:red}Atentie!* Testele problemei trebuie sa se numeasca $grader_testX.in$ si $grader_testX.ok$ (unde $X$ este numarul testului, incepand cu 1), iar evaluatorul va trebui de asemenea prefixat cu $grader_$ (de exemplu daca evaluatorul a fost specificat ca $eval.c$ in pagina de editare se va atasa un fisier $grader_eval.c$)
# Testele si evaluatorul (si eventualele imagini ce vor aparea in task) se ataseaza la pagina de enunt a problemei. *Atentie!* Testele problemei trebuie sa se numeasca $grader_testX.in$ si $grader_testX.ok$ (unde $X$ este numarul testului, incepand cu 1), iar evaluatorul va trebui de asemenea prefixat cu $grader_$ (de exemplu daca evaluatorul a fost specificat ca $eval.c$ in pagina de editare se va atasa un fisier $grader_eval.c$)
# Cel mai simplu mod de a atasa toate aceste fisiere este printr-o arhiva zip. La momentul atasarii puteti specifica daca doriti ca arhiva sa fie despachetata.
# *{color:red}Atentie!* Nu atasati testele sub alt nume sau alte fisiere importante, deoarece vor putea fi accesate de utilizatori!
h2. Testare

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.