Diferente pentru documentatie/editare-de-probleme intre reviziile #19 si #20

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

# Pentru a crea o problema noua accesati pagina 'admin/problema-noua':admin/problema-noua.
# Dupa ce ati ales un _id unic, format numai din litere mici_ pentru problema si tipul problemei (doar _Clasic_ momentan) veti fi dusi la pagina de editare unde veti putea configura parametrii problemei.
# Alegeti titlul problemei (care poate fi diferit de id, de exemplu id-ul $secv13$ si titlul $Secventa 13$); acesta _trebuie sa inceapa cu litera mare_. De asemenea, cand editati enuntul este indicat ca si _titlul care apare ca titlul ferestrei de browser_ sa fie cu _litera mare_ la inceput.
# Setati limita de timp, limita de memorie si numarul de teste pe care le are problema.
# infoarena permite evaluarea problemelor folosind 'grupuri de teste':documentatie/grupare-teste. In casuta _Grupare teste_ va trebui sa introduci o expresie care sa descrie aceste grupuri. Sintaxa pentru aceasta expresie este prezentata in continuare:
$expresie = grup$ sau $expresie;grup$
$grup = interval$ sau $grup,interval$
$interval = numar$ sau $numar-numar$
$numar = $1$ sau $2$ sau $...$
Mai exact o expresie va fi formata dintr-o serie de grupuri separate prin caracterul $;$. Un grup va reprezenta o serie de intervale separate prin caracterul $,$. Un interval va fi ori numarul unui test (intre $1$ si numarul de teste specificate) ori un interval de numere ($x-y$ va reprezenta testele $x, x+1, x+2... y-1, y$).
*{color:red}Atentie!* Trebuie ca fie test sa apara o singura data in cadrul expresie. Spre exemplu expresia $1-10;5$ nu este valida deoarece testul $5$ este inclus de doua ori.
# Daca problema are _raspuns unic_, bifati ca problema foloseste $.ok$-uri si lasati gol la campul Evaluator. In cazul in care problema nu are raspuns unic va trebui sa creati _un program de evaluare_ si sa specificati daca acest program de evaluare foloseste $.ok$-uri. Ca sa aflii cum se scrie un program de evaluare pentru o problema intra 'aici':documentatie/ghid-evaluare.
# Completati campul Sursa cu concursul la care a fost propusa aceasta problema (spre exemplu _preONI 2007, Runda 1_) si specificati ca este un _Task ascuns_. Problemele de la un concurs se vor face automat vizibile odata ce incepe concursul la care sunt atasate.
# Salvati datele introduse apasand butonul _Salveaza_.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.