Diferente pentru documentatie/editare-de-probleme intre reviziile #18 si #19

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h2. Enunt si teste
# Editati enuntul care se va gasi la adresa _problema/nume_problema_, in cazul in care n-ati schimbat setarea implicita in formularul de editare al problemei pentru _Pagina cu enuntul_.
# Editati enuntul care se va gasi la adresa _problema/nume-problema_, in cazul in care n-ati schimbat setarea implicita in formularul de editare al problemei pentru _Pagina cu enuntul_.
# Pentru editarea unei probleme consultati 'documentatia Textile':documentatie/textile si 'conventiile de formatare':documentatie/conventii-de-formatare.
# Testele, evaluatorul si eventualele imagini care vor aparea in task se ataseaza la pagina de enunt a problemei.
*{color:red}Atentie!* Testele problemei trebuie sa se numeasca $grader_testX.in$ si $grader_testX.ok$ (unde $X$ este numarul testului, incepand cu 1), iar evaluatorul va trebui de asemenea prefixat cu $grader_$ (vezi 'documentatia pentru evaluatore':documentatie/ghid-evaluare).
# *{color:red}Atentie!* Nu atasati testele sub alt nume sau alte fisiere importante, deoarece vor putea fi accesate de utilizatori!
# La final puneti link la topic-ul (sau topic-urile) din 'forum':forum legate de aceasta problema folosind 'macro-ul':documentatie/macro-uri $==SmfTopic(topic_id="...")==$
h2. Testare
h2. Verificarea problemei
# *{color:red}Atentie!* Pentru a evita cat mai mult posibil situatiile in care testele sunt gresite, este *necesar* sa existe mai multe solutii pentru o problema scrise de persoane diferite, eventual cu abordari diferite
# Este absolut necesar sa se verifice daca testele respecta restrangerile din enunt. Acest lucru se va face in sursa oficiala folosind functia $assert()$ din header-ul $<assert.h>$ (sau $<cassert>$). Spre exemplu, daca limita pentru variabila $N$ este $1 &le; N &le; 100$ atunci sursa oficiala va contine linia $assert(1 <= N && N <= 100)$.
# Ca administrator sau propunator al problemei, puteti oricand trimite solutii si sa se vedeti rezultatul. Utilizatorii normali nu vor avea acces sa trimita solutii la problema, decat in momentul in care aceasta este atasata unui concurs activ, la care utilizatorii sunt inregistrati. De asemenea, in monitor titlul problemei nu va fi afisat utilizatorilor normali, si nici detaliile de evaluare.
# Puteti oricand modifica limitele de timp, memorie sau alte detalii ale problemei accesand pagina _admin/problema/nume_problema_
# *{color:red}Atentie!* Pentru a evita cat mai mult posibil situatiile in care testele sunt gresite, este *necesar* sa existe mai multe solutii pentru o problema scrise de persoane diferite, eventual cu abordari diferite.
# Este necesar sa se verifice daca testele respecta restrangerile din enunt. Acest lucru se va face in sursa oficiala (folosind functia $assert()$ de exemplu).
# Ca administrator sau propunator al problemei, puteti oricand trimite solutii si sa se vedeti rezultatul. Utilizatorii normali nu vor avea acces sa trimita solutii la problema, decat in momentul in care aceasta este atasata unui concurs activ, la care utilizatorii sunt inregistrati. De asemenea, in monitor detaliile de evaluare nu vor putea fi vazute de catre ceilalti utilizatorilor normali.
# Puteti oricand modifica limitele de timp, memorie sau alte detalii ale problemei accesand pagina _admin/problema/nume-problema_

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.