Blog infoarena

Concursul interjudetean "Grigore Moisil" byNet

DITzoneC
Adrian Diaconu
21 martie 2006

Luni 27 martie, intre orele 16-19, site-ul infoarena va sustine varianta by net a concursului intejudetean de informatica "Grigore Moisil", organizat la Bistrita. Subiectele vor avea patru categorii: clasele VII/VIII, clasa a IX-a, clasa a X-a si clasele XI/XII. Problemele vor fi propuse de doamna profesoara Clara Ionescu, Patcas Csaba, Mihai Pantis si Negruseri Cosmin. Va uram succes!

 Comentarii ()

Categorii: stiri

ATENTIE! Data finalei preONI: 24-26 martie

fluffy
Dan-Leonard Crestez
10 martie 2006

Suntem nevoiti sa decalam concursul cu o zi. Astfel, vom astepta sosirea celor 30 de finalisti la Focsani oricand in decursul zilei de vineri, 24 martie, iar concursul se va desfasura in data de 25 martie, atat la Focsani, cat si online! Plecarea se va face duminica, iar luni veti putea ajunge la timp la scoala!

 Comentarii ()

Categorii: stiri

Liceenii - TopCoderi (legali) incepand din iunie 2006 !

fluffy
Dan-Leonard Crestez
07 februarie 2006

Topcoder a anuntat lansarea unei competitii pentru liceeni. Multe din detalii nu sunt inca stabilite, de aceea va incurajam sa intrati pe site si sa discutati pe forum pe baza regulamentului (pentru asta va trebuie un cont pe site). Anuntul se gaseste aici.

 Comentarii ()

Categorii: stiri

Articole noi

fluffy
Dan-Leonard Crestez
02 februarie 2006

Doua noi articole care au aparut in Gazeta de Informatica in 2005 au fost publicate la sectiunea Download de catre dominoMircea Pasoi domino. Acestea sunt disponibile si in format PDF.

Asteptam feedback-ul vostru pe forum

 Comentarii ()

Categorii: stiri

Runda 3 preONI 2006 s-a incheiat

DITzoneC
Adrian Diaconu
24 ianuarie 2006

Fiecare grupa a avut spre rezolvare 3 probleme, fiecare fiind catalogata de catre comisie ca fiind usoara, medie sau grea.

Batalia pentru calificarea la finala se pare ca se va incheia in runda a 4a. Mult succes in continuare!

Pentru mai multe detalii despre finala, cat si despre concursul preONI 2006 si sponsorii nostri va rugam sa consultati pagina oficiala. S-au publicat rezultatele finale:

Solutiile problemelor se gasesc aici.

Pentru discutia lor va asteptam pe forum.

 Comentarii ()

Categorii: stiri

Runda 2 preONI 2006 s-a incheiat

DITzoneC
Adrian Diaconu
17 decembrie 2005

Runda a doua s-a incheiat. Dificultatea problemelor nu a lasat nici de aceasta data de dorit. Desi ne-am fi asteptat la punctaje mai mari, rezultatele concurentilor au fost decente. Provocarile oferite de infoarena sunt intr-adevar dificile, iar obtinerea unui punctaj apropiat de cel maxim nu este usor de realizat. In editiile ce vor urma vom tine cont de acest aspect. Fiecare grupa a avut spre rezolvare 3 probleme, fiecare fiind catalogata de catre comisie ca fiind usoara, medie sau grea. Batalia pentru calificarea la finala continua!

Pentru mai multe detalii despre finala, cat si despre concursul preONI 2006 si sponsorii nostri va rugam sa consultati pagina oficiala. S-au publicat rezultatele finale:

Solutiile problemelor se gasesc aici, va asteptam pe forum pentru discutii.

Va asteptam cu forte noi in noul an la runda a 3-a!

 Comentarii ()

Categorii: stiri

Runda 1 preONI 2006 s-a incheiat

DITzoneC
Adrian Diaconu
19 noiembrie 2005

Prima runda online a concursului preONI 2006 s-a incheiat. Totul a decurs normal, singurul lucru care ne-a dezamagit fiind comportarea elevilor de clasele 9-10, care au obtinut punctaje sub asteptari.

Fiecare grupa a avut spre rezolvare 3 probleme, fiecare fiind catalogata de catre comisie ca fiind usoara, medie sau grea. Batalia pentru calificarea la finala este abia la inceput!

Pentru mai multe detalii despre finala, cat si despre concursul preONI 2006 si sponsorii nostri va rugam sa consultati pagina concursului. S-a publicat rezultatele finale:

Din pacate, punctajele la clasele a 9-a si a 10-a sunt sub asteptarile comisiei. Pentru discutii despre dificultate problemelor si despre concursul preONI 2006 in general va invitam sa intrati pe forum.

Solutiile problemelor au fost publicate aici

 Comentarii ()

Categorii: stiri

Lansare preONI 2006

DITzoneC
Adrian Diaconu
15 noiembrie 2005

Daca e prima data cand auzi de preONI, te lamurim indata. Daca ai participat pana acum la un concurs preONI, afla ca anul acesta avem PREMII SERIOASE puse in joc, o finala live intr-o tabara si 5 runde minunate de probleme!

Pe scurt, preONI este un concurs cu premii destinat elevilor de liceu ce se pregatesc pentru competitii de informatica - in special ONI.

Am construit o sectiune speciala in site-ul infoarena pentru acest concurs. TOT CE VREI sa afli despre preONI 2006 se gaseste intr-un singur loc: premii, regulament, program, sponsori, forum, comisie si organizatori, finala in tabara etc.

ATENTIE! Prima runda incepe in curand - Sambata, 19 noiembrie. Intra pe pagina oficiala preONI 2006 pentru mai multe informatii. Te asteptam !

Editia 2006 a concursului preONI se datoreaza sponsorilor nostri, carora le multumim pe aceasta cale:

 Comentarii ()

Categorii: stiri

Noutati infoarena

fluffy
Dan-Leonard Crestez
15 noiembrie 2005

Dupa cum ti s-a promis inca din vara asta, anul acesta echipa infoarena ti-a pregatit un numar foarte mare de surprize! Cateva din ele s-au materializat, pentru a afla mai multe citeste in continuare.

preONI 2006

Binecunoscutul concurs organizat de infoarena vine anul acesta intr-un format nou! Mai multe detalii gasesti pe pagina oficiale a acestui concurs accesibila de pe infoarena.

Evaluator (foarte) stabil

Puteti sa va luati adio de la perioadele cand evaluatorul nu functiona din cauza conexiunii la Internet. De acum incolo sistemul de evaluare ruleaza pe o conexiune garantata.

Despre infoarena

Comunitatea infoarena este intr-o expansiune continua. Aceasta pagina contine o privire generala dar si informatii detaliate despre infoarena impreuna cu un regulament imbunatit, venind in ajutorul utlizatorilor noi dar si celor vechi. De asemenea, am decis sa oferim o mica rasplata tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea proiectului infoarena, si am creat o pagina cu echipa & colaboratorii infoarena, poze si palmares.

 Comentarii ()

Categorii: stiri

Cautari Ortogonale

fluffy
Dan-Leonard Crestez
29 octombrie 2005

Un articol folosit la pregatirea lotului din anul 2005 care discuta algoritmi de cautari ortogonale si aplicatii ale acestora a fost adaugat la sectiunea Download.

 Comentarii ()

Categorii: stiri
Vezi pagina: 12345... 333435363738 394041 (404 rezultate)