Think Online

judy_k
Cristina Petrovici
14 aprilie 2010

Zilele acestea va avea loc Think Online, un proiect dedicat tinerilor interesaţi de mediul de afaceri online. Pentru că aveţi cunoştinţe solide de algoritmică şi sunteţi programatori talentaţi, ne-am gândit că v-ar ajuta să aruncaţi un ochi şi la partea de business din domeniu.

 
Iată mesajul organizatorilor:

 
Business Club te invită în perioada 19-23 Aprilie să participi la proiectul Think Online. Într-un moment critic al economiei, domeniul afacerilor pe Internet devine unul din ce în ce mai atrăgător pentru antreprenori. Think Online, cel mai nou proiect marca Business Club, este o şcoală de antreprenoriat care va pregăti un număr de studenţi pentru a îşi deschide o afacere on-line. Ne adresăm studenţilor sau masteranzilor care sunt interesaţi de domeniul acesta, care şi-au deschis o afacere/site sau care au de gând să facă acest lucru în viitorul apropriat. Studii de caz, workshop-uri, simulări de management, networking şi un concurs inedit de idei, totul într-o atmosferă plăcută şi optimă pentru a genera idei de succes. Proiectul va avea loc la Bucharest Hubb, primul club de work&fun din România dedicat antreprenorilor online.

Participând la eveniment, vei avea ocazia să întâlneşti oameni interesaţi de afaceri online, să îţi formezi o echipă şi să creezi un plan de afaceri sub îndrumarea celor mai de succes antreprenori. Vei cunoaşte investitori, vei face networking, vei învăţa de la oameni care au o experienţă bogată în start-up-uri. Vei invăţa cum să prezinţi un pitch unui investitor şi vei primi feedback. Dar, cel mai important, dacă planul de afaceri pe care îl vei dezvolta în cadrul proiectului va fi unul atractiv, vei avea ocazia să primeşti finanţare de la un investitor important.

Şi nu uita, la sfârşitul proiectului, după aproximativ o lună, cei mai buni participanţi vor avea ocazia să participe la un teambuilding alături de o parte din speakerii evenimentului pentru a îi cunoaşte mai bine, a îşi prezenta ideile şi a lega eventuale colaborări.

La proiect, vei avea ocazia să îi cunoşti pe Vlad Stan (SeedMoney), Sergiu Biriş (Trilulilu), Vladimir Oane (UberVU), George Lemnaru (Erepublik), Daniel Enache (Investitor), Marius Deak (GreenPixel) şi mulţi alţii!

Pentru a aplica la proiect accesează site-ul www.thinkonline.ro .

Categorii: Evenimente stiri
remote content