Surse libere pentru problemele rezolvate din arhive

wefgef
Andrei Grigorean
23 februarie 2012

După cum bine ştiţi, infoarena şi-a pus de mult timp problema accesului liber la toate sursele trimise de concurenţi, atît cele din timpul rundelor de concurs cît şi cele din arhivă. Există argumente atît pro cît şi contra, iar o decizie în această direcţie nu a putut fi luată pînă acum.

În urmă cu trei luni am decis în timpul unei şedinţe să cerem părerea comunităţii. Am creat un poll pe forum, iar rezultatele le puteţi vedea aici. Discuţia pe marginea acestui subiect a devenit foarte interesantă şi a atras multe păreri. Rezultatul sondajului a fost indecis, scorul final fiind 29 - 29 :).

Luînd în considerare toate argumentele aduse şi discutînd cu mai mulţi membri ai comunităţii am decis că cea mai bună soluţie este să facem sursele libere doar pentru acei concurenţi care au rezolvat deja problema integral. Împreună cu bogdan2412Bogdan-Cristian Tataroiu bogdan2412 am lucrat aceste zile la această schimbare, iar acum puteţi vedea toate soluţiile trimise pentru problemele pe care le-aţi rezolvat deja. Această măsură se aplică doar pentru arhiva de probleme şi pentru arhiva monthly.

Spor la treabă în continuare!

Categorii: Features infoarena
remote content