Diferente pentru blog/schimbari-infoarena intre reviziile #5 si #10

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

In ultimele doua saptamani membrii 'echipei infoarena':echipa-infoarena au muncit pe branci pentru a imbunatati calitatea site-ului. Am organizat doua "coding camp-uri" in care am reusit sa facem urmatoarele:
* Am optimizat baza de date. Cel mai nou membru al echipei, ==user(user="devilkind" type="tiny")==, impreuna cu ==user(user="bogdan2412" type="tiny")== au reusit sa creasca performanta site-ului. La ultima runda a concursului 'Algoritmiada':algoritmiada-2010 s-a putut observa acest lucru spre finalul concursului, cand nu a mai murit infoarena, doar s-a miscat putin mai greu :D.
* Am adaugat functionalitate de dat note. ==user(user="gcosmin" type="tiny")== si cu mine, ==user(user="wefgef" type="tiny")==, am creat o interfata prin care adminii pot acorda note problemelor din arhiva. Deasemena, helperii pot observa ca este mult mai usor sa editeze enuntul, parametrii si tagurile problemelor printr-o interfata cu taburi user-friendly.
* Am adaugat functionalitate de acordat note problemelor. ==user(user="gcosmin" type="tiny")== si cu mine, ==user(user="wefgef" type="tiny")==, am creat o interfata prin care adminii pot acorda note problemelor din arhiva. Deasemena, helperii pot observa ca este mult mai usor sa editeze enuntul, parametrii si tagurile problemelor printr-o interfata cu taburi user-friendly.
* ==user(user="victorsb" type="tiny")== si ==user(user="prostu" type="tiny")== au lucrat la probleme de 'backend':http://en.wikipedia.org/wiki/Front-end_and_back-end
Intreaga echipa infoarena a contribuit la notarea primelor 100 de probleme din arhiva. Probabil ca multi dintre voi vor avea pareri diferite legate de dificultatile anumitor probleme. Nu avem pretentia ca valorile stabilite de noi sa fie absolute. Am vrut doar sa oferim un indiciu _orientativ_ utilizatorilor. Speram sa nu incepa polemici pe aceasta tema printre utlizatorii nostri. Notarea problemelor s-a facut conform 'IAP 16':propuneri/16-reorganizare-arhiva.
Intreaga echipa infoarena a contribuit la notarea primelor 100 de probleme din arhiva. Probabil ca multi dintre voi vor avea pareri diferite legate de dificultatile anumitor probleme. Nu avem pretentia ca valorile stabilite de noi sa fie absolute, am vrut doar sa oferim un indiciu _orientativ_ utilizatorilor. Speram sa nu incepa polemici pe aceasta tema printre utlizatorii nostri. Notarea problemelor s-a facut conform 'IAP 16':propuneri/16-reorganizare-arhiva.
Puteti gasi mai multe detalii despre ce am facut 'aici':planificare/camp-2.3.1 si 'aici':planificare/camp-neverending-story.

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
4701