Diferente pentru blog/preoni-2008-deschiderea intre reviziile #15 si #16

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

In continuare, s-au adresat audientei reprezentantii companiei Adobe. Alexaxndru Costin a pornit, dupa mai multe incercari lipsite de succes, o afacere care a fost in cele din urma cumparata de actualul sau angajator. Nu a reusit sa ajunga la ONI (a participat la Olimpiadele Judetene in Vaslui), dar i-a asigurat pe elevii care il ascultau ca prin munca si perseverenta in depasirea obstacolelor care apar pe drum poti reusi sa infirmi pronosticurile care nu iti dau multe sanse de reusita. Exemplul sau (care include si mai multe interviuri ratate) confirma acest lucru.
Mihai, unul dintre colegii sai de facultate, impreuna cu care a pus bazele firmei 'InteAkt':http://www.interaktonline.com/, ne-a povestit despre interesul pe care l-a avut in liceu pentru olimpiadele de Matematica, Informatica si Chimie. Cu toate ca s-a descurcat mai mult decat onorabil la facultate, pasiunea sa pentru antreprenoriat a fost mai puternica si nu regreta acest lucru. De aici a pornit o discutie intre domnul Tapus si cei doi angajati ai Adobe, in urma careia a rezultat ca sunt cu totii de acord ca facultatea are un rol fundamental in educatia si viata oamenilor, si ca nimeni nu descurajeaza un traseu mai conventional in perioada studentiei.
Mihai, unul dintre colegii sai de facultate, impreuna cu care a pus bazele firmei 'InterAkt':http://www.interaktonline.com/, ne-a povestit despre interesul pe care l-a avut in liceu pentru olimpiadele de Matematica, Informatica si Chimie. Cu toate ca s-a descurcat mai mult decat onorabil la facultate, pasiunea sa pentru antreprenoriat a fost mai puternica si nu regreta acest lucru. De aici a pornit o discutie intre domnul Tapus si cei doi angajati ai Adobe, in urma careia a rezultat ca sunt cu totii de acord ca facultatea are un rol fundamental in educatia si viata oamenilor, si ca nimeni nu descurajeaza un traseu mai conventional in perioada studentiei.
<a href="http://picasaweb.google.com/valentin.stanciu/PreONI2008/photo#5180349747038911138"><img src="http://lh3.google.com/valentin.stanciu/R-RMpfSJ-qI/AAAAAAAAB_g/Ho6i_IQnA7Y/s288/IMG_1377.JPG.jpg" align="right" hspace="10" vspace="10"/></a>

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.