Diferente pentru blog/open-source intre reviziile #5 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Un feature pe care îl asteptaţi de multă vreme, *sursele libere la toate problemele din arhivă*, a fost lansat astăzi! Mulţumim lui ==user(user="freak93" type="tiny")== pentru că l-a implementat!
Pentru că ştim cu toţii ce zicea "Uncle Ben":https://www.youtube.com/watch?v=b23wrRfy7SM&feature=youtu.be&t=12, am dorit să ne asigurăm că folosiţi corect această posibilitate de a vedea sursele altor concurenţi. De aceea, înainte de a accesa pentru prima oară o sursă a unei probleme pe care nu aveţi deja 100 de puncte, veţi primi următorul text pentru 30 de secunde:
Pentru că ştim cu toţii ce zicea "Uncle Ben":https://www.youtube.com/watch?v=b23wrRfy7SM&feature=youtu.be&t=12, am dorit să ne asigurăm că folosiţi corect această posibilitate de a vedea sursele altor concurenţi. De aceea, înainte de a accesa pentru prima oară o sursă a unei probleme pe care nu aveţi deja 100 de puncte, veţi primi următorul text:
_Acest mesaj apare deoarece încerci să vizualizezi o sursă a unei probleme la care nu ai punctaj maxim. Feature-ul de surse libere a fost lansat pentru a nu restricţiona accesul utilizatorilor la nicio sursă şi a le oferi toate resursele posibile pentru a progresa. Cu toate acestea, modul în care fiecare învăţă optim diferă de la persoană la persoană, iar a vedea această sursă poate să nu fie neapărat spre beneficiul tău. De aceea te sfătuim să nu continui dacă:_

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
11057