Diferente pentru blog/onis-2016-1-editorial intre reviziile #17 si #18

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Încă o rundă de felicitări pentru ==User(user="team_name" type="tiny")==, singurii care au reuşit să rezolve toate cele $9$ probleme din set şi pentru ==User(user="geniucos" type="tiny")==, care a reuşit să iasă de unul singur pe locul 2, după ce o bună perioadă din concurs a condus clasamentul.
Concursul a început după cum era de aşteptat cu submisii la problema *A. MaxSubSum*. Conform tradiţiei, suprinzător de mulţi concurenţi au trimis soluţii care nu foloseau tipuri de date pe 64 de biţi. Atragem atenţia aici şi asupra faptului că tipul *long* nu are 64 de biţi pe platforma noastră. După cum puteţi citi (spre exemplu) 'aici':https://software.intel.com/en-us/articles/size-of-long-integer-type-on-different-architecture-and-os, este o soluţie mult mai bună să folosiţi mereu tipul *long long*, care nu variază la fel de mult în funcţie de arhitectură.
Concursul a început după cum era de aşteptat cu submisii la problema *A. MaxSubSum*. Conform tradiţiei, surprinzător de mulţi concurenţi au trimis soluţii care nu foloseau tipuri de date pe 64 de biţi. Atragem atenţia aici şi asupra faptului că tipul *long* nu are 64 de biţi pe platforma noastră. După cum puteţi citi (spre exemplu) 'aici':https://software.intel.com/en-us/articles/size-of-long-integer-type-on-different-architecture-and-os, este o soluţie mult mai bună să folosiţi mereu tipul *long long*, care nu variază la fel de mult în funcţie de arhitectură. Participanţii la OJI să ia aminte :)
A urmat problema *F. Pokemon*, ca dovadă că enunţurile complicate nu implică soluţii complicate, o lecţie valoroasă pentru majoritatea concursurilor de informatică.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.