Diferente pentru blog/okrs-20091 intre reviziile #7 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Noi, echipa infoarena, ne întrunim periodic în şedinţe 'încă din 2006':planificare. Ce se întâmplă la o şedinţă tipică? Păi, în afara faptului că facem glume şi pierdem vremea în mod organizat, stabilim ce 'concursuri':concursuri să organizăm, când facem 'următorul coding camp':planificare/camp-2.2.1, ce 'facilităţi':http://hackers.devnet.ro/report/1 mai adăugăm la site (sau mai scoatem) şi pe care dintre membrii comunităţii infoarena îi rugăm să intre în echipă alături de noi. Ce _altceva_ se mai întâmplă la şedinţele infoarena e o taină sacră şi nu pot să o divulg aici pe blog. :)
Şedinţele sunt foarte bune pentru că ne ajută să ne punem la curent unii cu ceilalţi despre ce progrese facem. Din păcate, nu mai sunt de ajuns. Ce (mai) trebuie să faci ca mulţi oameni să lucreze eficient împreună? Nu ştiu, însă e nevoie măcar de un ţel comun, de un reper spre care să navigheze toţi, de nişte obiective. Din acest motiv am adoptat 'sistemul OKRs':propuneri/9-okr pe care mai mulţi dintre noi l-am văzut şi l-am folosit la Google în internship-uri.
Şedinţele sunt foarte bune pentru că ne ajută să ne punem la curent unii cu ceilalţi despre progresele pe care le facem şi problemele pe care le întâmpinăm. Din păcate, nu mai sunt de ajuns. Ce (mai) trebuie să faci ca mulţi oameni să lucreze eficient împreună? Nu ştiu, însă e nevoie măcar de un ţel comun, de un reper spre care să navigheze toţi, de nişte obiective. Din acest motiv am adoptat 'sistemul OKRs':propuneri/9-okr pe care mai mulţi dintre noi l-am văzut şi l-am folosit la Google în internship-uri.
Despre OKRs citiţi mai multe în 'pagina dedicată':okr. Pe scurt însă, OKR-urile (Objectives and Key Results) sunt o serie de obiective şi rezultate cheie măsurabile pe care ni le stabilim trimestrial. Fiecare obiectiv are un responsabil, iar la sfârşitul fiecărui trimestru tragem linie şi facem bilanţul: care dintre obiectivele propuse am reuşit să le îndeplinim?

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.