Diferente pentru blog/okrs-20091 intre reviziile #16 si #17

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Ca să probăm ideea ne-am asumat în octombrie 2008 'o serie de obiective':okr/20084 şi am început să lucrăm la ele. Timpul a zburat repede, iar la sfârşitul trimestrului am constatat că doar jumătate din ce ne-am propus am şi realizat. Oops! Dacă sună dezamăgitor, să ştiţi că nu e. În realitate am fost optimişti şi ne-am asumat obiective prea ambiţioase pentru o perioadă de timp atât de scurtă. Pe principiul „experientia docet” o să avem grijă de data asta să obţinem o notă mai mare. :)
Iată 'obiectivele infoarena pe anul *2009, trimestrul I*':okr/20091, trimestru din care a mai rămas o lună şi câteva zile. Deşi OKR-urile sunt redactate foarte succint, am să încerc totuşi să le fac un rezumat aici pe blog şi să adaug pe alocuri câteva detalii interesante.
Iată 'obiectivele infoarena pe anul *2009, trimestrul I*':okr/20091, trimestru din care a mai rămas o lună şi câteva zile. Deşi OKR-urile sunt redactate foarte succint, am să încerc totuşi să le fac un rezumat pe blog şi să adaug pe alocuri câteva detalii interesante.
p=. ~ ~ ~

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.