Diferente pentru blog/okrs-20091 intre reviziile #13 si #14

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Vom insista mai mult pe 'direcţionările de 2%':doi-la-suta din impozitul pe venit datorat la stat deoarece 'au funcţionat bine anul trecut':blog/doi-la-suta-2008-raport şi vom experimenta cu donaţii PayPal. Marea majoritate a fondurilor infoarena vin însă din sponsorizări acordate de către companii private.
Trimestrul acesta căutăm sponsori pentru 'finala Algoritmiada':algoritmiada-2009 şi probabil vom întâmpina dificultăţi mai mari decât în anii trecuţi din cauza contextului economic.
Cam aşa aş rezuma eu obiectivele acestui trimestru. Citiţi 'OKR-urile':okr/20091 pentru alte detalii şi să nu vă lăsaţi induşi în eroare de faptul că sunt menţionate doar câteva nume de persoane distincte - aceia sunt doar „responsabilii”. Pentru obiectivele infoarena lucrează o 'echipă formidabilă':echipa-infoarena alături de câteva zeci de voluntari din comunitatea infoarena.
 
Ce părere ai despre obiectivele noastre pe acest trimestru? Sunt prea modeste, sunt prea ambiţioase? Ai o idee bună pe care ar trebui să o punem în practică? Lasă-ne un comentariu pentru că cea mai bună idee va fi premiată cu un tricou infoarena! ;)
Tu ce părere ai despre obiectivele noastre pe acest trimestru? Crezi că sunt prea modeste, crezi că sunt prea ambiţioase? Ai o idee bună pe care ar trebui să o punem în practică? Vrem să o auzim! Cea mai bună idee va fi premiată cu un tricou infoarena! ;)

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.