Diferente pentru blog/okrs-20091 intre reviziile #11 si #12

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

'Secţiunea articole':articole a primit „multă dragoste” în ultimul an şi a crescut enorm faţă de 2007. Planul pe acest trimestru? Se lucrează în continuare, adică mult şi foarte bine. :)
„hacker-ii infoarena”, adică cei care dezvoltă software-ul pentru site şi evaluator, trebuie să implementeze două mari facilităţi: 'concursuri virtuale':propuneri/10-virtual-contest şi tagging la probleme. În paralel se lucrează şi la infrastructură: ajustarea timpilor de execuţie pentru atunci când vom muta evaluatorul pe un calculator mai puternic şi un sistem automat şi distribuit de backup.
Pentru a îndeplini obiectivele de development vom organiza cel puţin 'un coding camp':planificare/camp-2.2.1, adică un week-end întreg în care ne întâlnim toţi într-un loc să (învăţăm să) programăm. Apropos de coding camp, hai şi tu!
 
Un alt proiect important la care lucrăm este 'community ladder':7-community-ladder, un „sistem prin care oferim credit, responsabilitate şi autoritate persoanelor ce se implică in dezvoltarea proiectului şi a comunităţii infoarena”. Nu ne-am propus să îl şi implementăm în acest trimestru, însă sperăm să dezbatem conceptul şi să facem un plan pentru trimestrul următor.
Tot la acest capitol vom dezvolta un modul de statici în timp real despre comunitatea infoarena: câţi utilizatori / contribuitori activi sunt pe infoarena, câţi activează pe forum, câţi participă la concursuri, editează pagin wiki, trimit soluţii la probleme din arhivă, etc. Toate aceste statistici ne vor ajuta să măsurăm impactul schimbărilor pe care le vom face în trimestrele următoare.
Pentru a îndeplini obiectivele pentru development vom organiza cel puţin 'un coding camp':planificare/camp-2.2.1, adică un week-end întreg în care ne întâlnim toţi într-un loc să (învăţăm să) programăm. Apropos de coding camp, hai şi tu!
Ce părere ai despre obiectivele noastre pe acest trimestru? Sunt prea modeste, sunt prea ambiţioase? Ai o idee bună pe care ar trebui să o punem în practică? Lasă-ne un comentariu pentru că cea mai bună idee va fi premiată cu un tricou infoarena! ;)

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.