Diferente pentru blog/monopol intre reviziile #1 si #2

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Astfel cred ca nu schimbi oamenii ce vor merge la IOI dar faci experienta olimpiadei nationale mai accesibila unui set de oameni mai divers.
Poate gresesc, si exista un trend general. Poate o parte e schimbarile din sistemul de educatie, schimbarea de generatie intre profesorii ce au facut scoala inainte de revolutie si dupa, poate e aparitia internetului care ajuta celelalte tari ce erau in urma si acum pot sa o ia in fata. Poate lotul romanesc nu e mai slab pt ca Bogdan si Cosmin sunt crescuti in ICHB si sunt printre cei mai tari olimpici ce i-a dat Romania la informatica in ultimii 20 de ani. Dar cand lotul era tare un copil exceptional de clasa  a 9-a nu putea sa bata usor veteranii de a 12-a.
Poate gresesc, si exista un trend general. Poate o parte e schimbarile din sistemul de educatie, schimbarea de generatie intre profesorii ce au facut scoala inainte de revolutie si dupa, poate e aparitia internetului care ajuta celelalte tari ce erau in urma si acum pot sa o ia in fata sau poate schimbarea sistemului de valori, de la cele comuniste unde conta sa faci bine la scoala la cele curente unde modelele de succes impinse in fata de presa si televiziune sunt cele gen Becali.
 
Poate lotul romanesc nu e mai slab pt ca Bogdan si Cosmin sunt crescuti in ICHB si sunt printre cei mai tari olimpici ce i-a dat Romania la informatica in ultimii 20 de ani. Dar cand lotul era tare un copil exceptional de clasa  a 9-a nu putea sa bata usor veteranii de a 12-a.
Voi ce parere aveti?

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.