Diferente pentru blog/modele intre reviziile #13 si #14

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Discutam cu 'Mircea':http://www.google.com/search?hl=en&q=Mircea+Pasoi&btnG=Google+Search&aq=f&oq= vara asta despre Erich Schmidt si Steve Jobs. Ii comparam noi si lui Mircea ii placea mai mult de Steve pe cand mie imi placea de Eric.
Discutam cu 'Mircea':http://www.google.com/search?hl=en&q=Mircea+Pasoi&btnG=Google+Search&aq=f&oq= vara asta despre Eric Schmidt si Steve Jobs. Ii comparam noi si lui Mircea ii placea mai mult de Steve pe cand mie imi placea de Eric.
Pe 'Eric Schmidt':http://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Schmidt am senzatia ca il pot intelege. El este la origine programator. Pe parcursul doctoratului a fost unul dintre creatorii 'Lex':http://dinosaur.compilertools.net/lex/ un generator de analizatoare lexicografice (probabil ati auzit de lex daca ati facut un curs de compilatoare). A fost Chief Technical Officer la Sun Microsistems, apoi Chief Executive Officer la Novell . Ultimul job pe care il detine e CEO al Google. Lui Eric ii place sa vorbeasca si se gasesc o 'gramada':http://www.youtube.com/results?search_query=Eric+Schmidt&search_type=&aq=f de interviuri. Opiniile lui sunt bine gandite si argumentate, iar prin ele ma convinge ca este un om valoros.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.