Diferente pentru blog/matei-zaharia intre reviziile #6 si #7

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Matei are un parcurs interesant pentru comunitatea infoarena. Familia lui s-a mutat in Canada in 1996 cand Matei avea 11 ani. In liceu a facut parte din echipa Canadei la Olimpiada Internationala de Informatica. A luat doua medalii de argint. A urmat cursurile de informatica a univestitatii Waterloo. Echipa lui s-a clasat pe locul 15 in 2005 si pe locul 4 in 2005 la finala concursului ACM ICPC.
A urmat un doctorat la UC Berkeley in sisteme distribuite. Acolo l-a avut ca si coordonator pe profesorul Ion Stoica.  Matei a facut internshipuri la Google, Facebook si Cloudera. El are o activitate de cercetare impresionanta, lucrarile lui fiind citate de alte 15664 lucrari de cercetare. Acum are o pozitie de assistant profesor la MIT in grupul care e probabil cel mai puternic gup de cercetare de sisteme distribuite din lume (fiind la competitie cu grupul de la UC Berkley de unde vine Matei).
A urmat un doctorat la UC Berkeley in sisteme distribuite. Acolo l-a avut ca si coordonator pe profesorul Ion Stoica. El are o activitate de cercetare impresionanta, lucrarile lui fiind citate de alte 15664 lucrari de cercetare. Acum are o pozitie de assistant profesor la MIT in grupul care e probabil cel mai puternic gup de cercetare de sisteme distribuite din lume (fiind la competitie cu grupul de la UC Berkley de unde vine Matei).
In paperul 'Resilient Distributed Datasets: A Fault-Tolerant Abstraction for In-Memory Cluster Computing':https://www.cs.berkeley.edu/~matei/papers/2012/nsdi_spark.pdf Matei introduce o noua metoda de a procesa seturi de date mai flexibila si mai rapida decat metoda Mapreduce popularizata de Google.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.