Loturi online

Iată o veste care mie mi se pare grozavă: anul acesta există şi o variantă online a loturilor naţionale de selecţie! Se pot simula în acelaşi timp cu loturile reale atât probele destinate seniorilor cât si cele de juniori. Intraţi aici pentru mai multe detalii.

Iniţiativa este deosebit de utilă mai ales pentru cei dintre voi care aspiră la un loc în lotul naţional pentru anii viitori. Pentru (viitorii) studenţi poate fi o ocazie bună de distracţie cu probleme de cel mai înalt nivel.

În clasa a 11-a, după ce am ieşit primul la ONI, am ratat de puţin lotul naţional - am fost al 2 sau al 3-lea sub linie. Cred că m-aş fi bucurat foarte mult să pot simula loturile "real-time" cu cei care au fost mai în formă ca mine la baraje. Aş fi avut o motivaţie în plus pentru continuarea pregătirii şi opurtunităţi suplimentare să rezolv probleme grele. Pentru că indiferent de rezultatul final eu mă simţeam foarte bine în timpul probelor de la ONI, baraje sau loturi. Şi am să vă mărturisesc şi de ce: pentru că timp de 4-5 ore reuşeam să mă concentrez asupra unor probleme frumoase şi grele.

Sper ca macăr câţiva dintre voi să gândească la fel şi să participe. Vă urez mult succes!

Categorii:
remote content