Diferente pentru blog/la-inceputul-sezonului-competitional intre reviziile #1 si #7

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Dupa cum 'ne anuntase':http://infoarena.ro/blog/vine-olimpiada ==user(user="cosmin" type="normal")==, sezonul olimpiadelor scolare a inceput si elevii talentati din toata tara se pregatesc de fazele din ce in ce mai avansate ale concursului national de informatica. Locala s-a terminat deja, si fiecare noua proba creste nu doar nivelul problemelor propuse spre rezolvare, ci si intensitatea emotiilor participantilor. Desi unii elevi buni au trait o mica tragedie nereusind sa se califice pe judet (daca va incalzeste cu ceva, am trecut si eu prin asta si am considerat-o pana la urma ca pe o experienta pozitiva - desi de-abia dupa cativa ani am ajuns la aceasta concluzie), majoritatea celor care s-au pregatit serios pe parcursul anului se gandesc acum la etapa judeteana, poate cea mai stresanta dintre toate.
Dupa cum 'ne anuntase':blog/vine-olimpiada Cosmin, sezonul olimpiadelor scolare a inceput si elevii talentati din toata tara se pregatesc de fazele din ce in ce mai avansate ale concursului national de informatica. Locala s-a terminat deja, si fiecare noua proba creste nu doar nivelul problemelor propuse spre rezolvare, ci si intensitatea emotiilor participantilor. Desi unii elevi buni au trait o mica tragedie nereusind sa se califice pe judet (daca va incalzeste cu ceva, am trecut si eu prin asta si am considerat-o pana la urma ca pe o experienta pozitiva - desi de-abia dupa cativa ani am ajuns la aceasta concluzie), majoritatea celor care s-au pregatit serios pe parcursul anului se gandesc acum la etapa judeteana, poate cea mai stresanta dintre toate.
Oricat de neimportant vi se pare acest sfat in comparatie cu modalitatile de asimilare a algoritmilor avansati, nu stiu cum sa va fac sa-l intelegeti cat mai bine: *Abordati olimpiada cu o atitudine pozitiva. Nu va ganditi la lucrurile pe care le-ati putea pierde, ci la cele pe care le aveti de castigat.*

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
2732