in4it-UAB: concurs national de informatica pentru elevi

moltean
Mihai Oltean
17 noiembrie 2017

Facultatea de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia lansează un concurs naţional pentru elevii din clasele a XI-a şi a XII-a pasionaţi de informatică.

Concursul se va desfăşura în primăvara anului viitor – 14 Aprilie 2018, înscrierea fiind deschisă din 17 noiembrie 2017. Termenul final de înscriere este 7 Aprilie 2018.

În cadrul concursului se vor oferi premii în bani totalizând 15000 lei.

De asemenea, concurenţilor premianţi li se oferă anumite facilităţi la Concursul de Admitere 2018, în cazul în care vor opta pentru specializarea Informatică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, mai multe detalii fiind menţionate în regulamentul concursului.

Concursul este organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Casa Corpului Didactic Alba. Sponsorul evenimentului este firma Optimal Programs SRL.

Concursul se adresează elevilor de clasele a XI-a şi a XII-a din România, indiferent de profilul liceului sau specializarea urmată.

În plus, gazdele vin în întâmpinarea elevilor, oferindu-le în lunile următoare cursuri de pregătire în domeniul Informaticii. Cursanţii nu sunt condiţionaţi de participarea la concursul naţional in4it-UAB. Astfel, echipa de organizare propune un format inedit prin care toţi liceenii pasionaţi de informatică sunt sprijiniţi şi încurajaţi să participe la concurs, la admiterea la facultate sau să opteze pentru o carieră în domeniul IT.

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi pagina web a concursului: www.uab.ro/in4it.

Categorii:
remote content