Diferente pentru blog/girls-programming-camp-2011-post-selectie intre reviziile #6 si #7

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Le aşteptăm pe cele care s-au calificat alături de noi la Bucureşti, în perioada 30 octombrie-5 noiembrie! Vom trimite în curând invitaţiile pe email, aşa că fiţi cu ochii pe inbox şi pe 'forum':forum/index.php?board=92.0!
Iar celor care nu s-au calificat acum ţinem să le amintim scopul Camp-ului: acela de a încuraja fetele să urmeze o carieră în IT, să participe la concursuri şi să nu renunţe!
Iar celor care nu s-au calificat acum ţinem să le amintim scopul Camp-ului: acela de a încuraja fetele să urmeze o carieră în IT, să participe la concursuri şi să işi urmeze pasiunea!
Chiar dacă nu veţi participa live la Camp-ul de anul acesta, resursele pentru antrenament sunt totuşi la îndemâna voastră. Vom încerca să facem publice cât mai multe din materialele de la Camp, şi nu uitaţi că există infoarena, unde vă puteţi antrena cu problemele din 'arhiva educaţională':arhiva-educationala şi din 'arhiva de probleme':arhiva, puteţi învăţa din 'articolele educaţionale':articole şi puteţi primi sprijin pe 'forum':forum, de la comunitatea infoarena.
*Tineţi-vă de info! Suntem aici pentru a vă ajuta.*

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.