Atenţie! Aceasta este o versiune veche a paginii, scrisă la 2011-03-02 22:47:19.
Revizia anterioară   Revizia următoare  

F11 Competition 2011

pauldb
Paul-Dan Baltescu
02 martie 2011

div={text-align: right}.

In perioada 1 martie - 31 mai 2011 va avea loc o nouă ediţie a concursului naţional F11 Competition, organizat de Facultatea de Informatică Iaşi. Concursul se adresează atât studenţilor, cât şi elevilor şi are 3 secţiuni principale: Tehnologii Web, Algoritmică şi Artă digitală. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să citiţi descrierea detaliată a evenimentului:

Susţinut de companii software de renume precum Amazon, Code40, Continental, Embarcadero, Microsoft, Movial, Syncro Soft şi The Red Point, concursul naţional de informatică F11 Competition a fost lansat! Premiile deja depăşesc suma de 2000 de euro!
 
Vom beneficia de:
- sesiuni de training ale companiilor partenere, în care aveţi ocazia să cunoaşteţi cele mai noi tehnologii;
- cursuri introductive în care aveţi ocazia să aflaţi despre mediul academic la Universitatea A. I. Cuza, Iaşi;
- oportunitatea unui stagiu de practică (internship) la companiile partenere.
 
Concursul se desfăşoară în 2 etape:
- etapa de pregătire/dezvoltare - 1 Martie - 20 Mai - care se desfăşoară online, pe situl F11 Competition;
- etapa finală - 27 Mai - 29 Mai - se desfăşoară la Facultatea de Informatică, Universitatea A. I. Cuza din Iaşi.
 
Echipele de 1-3 elevi şi/sau studenţi pasionaţi de tehnologii Web au la dispoziţie o serie de propuneri de proiecte cuprinzând imaginarea de soluţii de ghidare a utilizatorilor pe baza realităţii îmbogăţite (augmented reality) până la dezvoltarea de platforme de organizat evenimente sau aplicaţii de navigare pentru dispozitive Android. Termenul-limită de implementare este 20 mai, iar echipele pot alege un mentor. Echipele care realizează cele mai bune proiecte vor fi invitate să-şi prezinte lucrările la Iaşi în faţa unui juriu prezidat de dr. Sabin Corneliu Buraga, şi să participe la o probă de Fast Development în care să implementeze o aplicaţie Web.
 
Prima rundă a secţiunii referitoare la Algoritmică propune pentru început rezolvarea a două probleme interesante care pot fi soluţionate până cel târziu 14 martie. Vor urma runde de pregătire până pe 20 Mai. Problemele vor fi evaluate automat, iar soluţiile, testele şi rezultatele vor fi publicate după fiecare rundă. Cele mai bune echipe vor concura live, într-o probă de Fast Insight cu probleme algoritmice.
 
Pentru secţiunea Artă digitală, este propusă o temă referitoare la crearea soluţiei de design al unui eveniment de interes, inclusiv conţinutul materialelor promoţionale aferente. Termenul-limită este 20 mai. Lucrările vor fi incluse într-o expoziţie, iar echipele vor realiza o temă pe loc în cadrul unei probe Fast Creativity.
 
La a treia ediţie, concursul este organizat de Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni şi Facultatea de Informatică Iaşi, sub egida Universităţii A. I. Cuza Iaşi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.
 
Detalii sunt oferite de situl F11 Competition.
Pentru informaţii suplimentare, întrebări, propuneri, contactaţi-ne la [email protected] sau pe forumul infoarena.
 
Vă aşteptăm!