Diferente pentru blog/cum-sa-scrii-un-cv intre reviziile #29 si #30

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Cate o propozitie scurta despre proiectele mai importante la care ati lucrat. E bine sa mentionati chestii clare. Dimensiunea contributiei, tehnologiile sau limbajele folosite, numarul de utilizatori.
In sectiunea asta trebuie sa se vada ce ai realizat individual. Abilitatile de leadership nu sunt asa importante daca nu sunt impresionante. Adica faptul ca ai fost capitanul echipei de baschet in liceu sau ca esti seful centrului local Microsoft nu prea spun nimic despre cat de productiv esti ca programator.
** *Personal projects*
La fel ca la work experience. E preferabil sa fie proiecte mai mari nu un laborator de 2 zile.
La fel ca la work experience. E preferabil sa fie proiecte mai mari, nu un laborator de 2 zile.
Daca partile de work experience si personal projects sunt cam goale poti pune o sectie de Relevant Courses dupa Education care listeaza cursurile ce ti-au placut mai mult. Dar trebuie sa te astepti la intrebari mai in detaliu despre materia din cursurile respective.
** *Skills*
*** Puteti pune aici limbaje cu care ati lucrat, tehnologii. Nu fiti listaci insiruind o gramada de acronime cu care aveti experienta putina. De asemenea puteti mentiona nivelul la care l-ati folosit (school work experience, industry experience, etc).
** Nu e nevoie de hobbiuri.
** Nu e nevoie de limbi straine daca stiti doar romana si engleza.
* Formatarea ar trebui sa fie simpla si cu bullet points.
 
Cam atat, va raspund la intrebari in sectiunea de comentarii.
Bafta! Daca sunteti interesati de Google sau alte companii din Bay Area contactati-ma la +cosminn at gmail.com+ si putem povesti.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.