Diferente pentru blog/conducere-noua intre reviziile #11 si #12

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Că tot se apropie alegerile prezendiţiale, avem veşti bune pentru voi: infoarena şi-a ales deja preşedintele :) El este: ==user(user="gcosmin")==!
Cosmin a preluat ştafeta de la ==user(user="wickedman")==, care a fost preşedintele infoarena încă din 2003. Sub mandatul lui Cristi s-au realizat multe lucruri, dar aşa cum a spus chiar el, cel mai important este faptul că infoarena este un proiect viu! În jurul site-ului şi a Asociaţiei v-aţi adunat voi, tinerii pasionaţi de informatică din România. Acest lucru ne dă încredere ca infoarena va exista pentru multe generaţii de acum încolo şi că va rămâne o sursă importantă în pregătirea voastră, a viitorilor specialişti IT ai României.
Cosmin a preluat ştafeta de la ==user(user="wickedman")==, care a fost preşedintele infoarena încă din 2003. Sub mandatul lui Cristi s-au realizat multe lucruri, dar aşa cum a spus chiar el, cel mai important este faptul că infoarena este un proiect viu! În jurul site-ului şi al Asociaţiei v-aţi adunat voi, tinerii pasionaţi de informatică din România. Acest lucru ne dă încredere ca infoarena va exista pentru multe generaţii de acum încolo şi că va rămâne o sursă importantă în pregătirea voastră, a viitorilor specialişti IT ai României.
Începând cu anul acesta, conducerea infoarena este aleasă în fiecare an conform procedurii descrise 'aici':propuneri/13-presedinte. Noi sperăm că acest lucru să asigure continuitate şi, în acelaşi timp, o infuzie de idei noi şi de energie în proiectele întreprinse de echipa infoarena.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.