Concursul Happy Coding

DITzoneC
Adrian Diaconu
09 septembrie 2005

Suntem bucurosi sa anuntam concursul Happy Coding, o competitie inedita gazduita de infoarena!

Un amplu studiu efectuat in laboratoarele infoarena releva un fapt socant: strictetea evaluatorului si necesitatea de a preda o singura solutie buna per problema provoaca riduri vizibile concurentilor dupa numai 2h de competitie, fiind de departe cele mai semnificative surse de stres si hipertensiune pentru concurenti. :)

Happy Coding si de ce ii spunem noi asa

Concursul se va desfasura online incepand cu ora 10:00, Sambata (10 septembrie) pana Duminica la ora 22:00 (11 septembrie). Timpul disponibil este asadar de 36h. Timpul recomandat (dar nu obligatoriu!) de lucru este de 4h.

Se vor propune 6 probleme de dificultate medie ce acopera intreaga programa de informatica pentru clasele 9 - 12. Problemele presupun aplicarea tehnicilor clasice de programare si implementarea unor solutii simple, fara greseli. Propunator unic pentru setul de probleme este Mugurel Ionut Andreica, student la Univsersitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Automatizari si Calculatoare.

Inedit la Happy Coding este prezenta evaluatorului on-line pe tot parcursul concursului. In alte cuvinte, poti testa mai multe solutii pana esti multumit de punctajul obtinut! Nu mai trebuie sa iti faci griji daca daca programul compileaza pe Linux, daca te incadrezi in limita de memorie sau daca solutia ta e suficient de rapida..

Happy Coding inseamna programare cu zambetul pe buze, pace, idei, placere si distractie pura! :)

Te asteptam asadar pe infoarena incepand cu ora 10:00, Sambata (10 septembrie). Si daca tot vorbim de distractie, nu uita sa-ti inviti si prietenii! Avem conturi pentru toata lumea. :)

Asteptam intrebarile si sugestiile tale pe forum

Categorii: stiri