Blogurile Microsoft

Cosmin
Cosmin Negruseri
04 noiembrie 2007

Cautam de ceva vreme bloguri interesante legate de programare, si am dat la un moment dat peste blogs.msdn.com si peste studentclub.ro. Primele sunt bloguri ale unor angajati Microsoft si urmatoarele sunt bloguri ale unor studenti romani, membrii de organizatii studentesti asociate Microsoft.

Pe ambele platforme apar destul de des stiri despre noile si fascinantele tehnologii M$. Pe blogs.msdn.com sunt si multe posturi interesante si inteleg ca, din cand in cand, oamenii trebuie sa isi promoveze tehnologiile si chestiile la care muncesc. Ceea ce nu inteleg este promovarea aceluiasi gen de subiecte propagandistice de catre studenti. Cei care sunt interesati de asemenea chestii, oricum le pot lua direct de la sursa. Nu inteleg inca aceasta entuziasmare la tot ce e nou, si mi se pare o incercare nereusita de a parea la fel de cool ca fratii lor mai mari care lucreaza la M$.

Nu toate blogurile, sau toate posturile de pe studentclub sunt rele, dar multe care le-am vazut m-au lasat cu o impresie proasta. Exista si posturi foarte bune cum ar fi acesta in care doi frati povestesc experienta lor la internship la Microsoft, din vara aceasta. Daca va uitati atent ii vedeti in poza pe Mircea Pasoi si pe Tiberiu Florea , care au fost si ei la internship la M$ peste vara.

remote content