Diferente pentru blog/algoritmiada-2015 intre reviziile #21 si #22

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Suntem încântaţi să anunţăm că Algoritmiada, cel mai important concurs Infoarena, se întoarce în sezonul 2014-2015!
*Nou veniti?*
*Nou veniţi?*
Algoritmiada este concursul tradiţional, de marcă, al Infoarenei. Este moştenitorul preONI-ului, primul concurs ţinut pe site (2004), care avea scopul de a pregăti elevii doritori pentru Olimpiada Naţională de Informatică. Între timp, concursul şi-a extins orizonturile şi a renăscut în anul 2009 sub numele de Algoritmiada, cu scopul declarat de a pregăti orice persoană pasionată de algoritmică şi concursuri de programare.
*Concluzii*
Suntem încrezători că acest nou format reprezintă un pas în direcţia bună. În acelaşi timp, suntem conştienţi că această tranziţie trebuie realizată cu grijă. Echipa infoarena vă stă la dispoziţie pentru orice fel de întrebări, comentarii şi sugestii pe această temă.
Suntem încrezători că acest nou format reprezintă un pas în direcţia bună. În acelaşi timp, suntem conştienţi că această tranziţie trebuie realizată cu grijă. Echipa Infoarena vă stă la dispoziţie pentru orice fel de întrebări, comentarii şi sugestii pe această temă şi vă doreşte succes în noul sezon competiţional!

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.