Diferente pentru blog/ai-mas-winter-olympics-2011 intre reviziile #23 si #24

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

În weekendul 19-20 februarie va avea loc ediţia 2011 '*AI-MAS Winter Olympics*':http://www.aiolympics.ro, un eveniment destinat inteligenţei artificiale organizat de laboratorul AI-MAS din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.
Şi anul acesta vi s-au pregătit o mulţime de surprize de primă clasă: pe lângă tech-talks din partea unor companii ca Facebook, Google sau Adobe, va avea loc o serie de interviuri pentru 'internship-uri':http://www.aiolympics.ro/internships/ la Facebook, Google, TeamNet, Vector Business Consulting şi AquaSoft.
Şi anul acesta vi s-a pregătit o mulţime de surprize de primă clasă: pe lângă tech-talks din partea unor companii ca Facebook, Google sau Adobe, va avea loc o serie de interviuri pentru 'internship-uri':http://www.aiolympics.ro/internships/ la Facebook, Google, TeamNet, Vector Business Consulting şi AquaSoft.
 
Programul conferinţelor se găseşte 'aici':http://www.aiolympics.ro/event/conference/, iar înscrierile se fac 'aici':http://www.aiolympics.ro/conference-registration/.
 

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.