Diferente pentru arhiva-educationala intre reviziile #10 si #15

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h1. Arhiva educationala
Arhiva educationala contine probleme ce urmaresc implementarea unui singur algoritm, structuri de date sau tehnici de programare. Spre deosebire de problemele de concurs, aceste probleme izoleaza un singur aspect teoretic. Accesul la surse este deschis iar in enunt gasiti indicii de rezolvare, link-uri catre articole si surse de 100 de puncte.
Arhiva educationala contine probleme ce urmaresc implementarea unui singur algoritm, structuri de date sau tehnici de programare. Spre deosebire de problemele de concurs, acestea izoleaza un singur aspect teoretic. Accesul la surse este deschis iar in enunt gasiti indicii de rezolvare, link-uri catre surse de 100 de puncte si articole pe subiect.
Daca vrei sa ne ajuti sa extindem aceasta arhiva viziteaza 'pagina proiectului':implica-te/arhiva-educationala. Clasamentul pentru aceasta arhiva se gaseste 'aici':clasament-arhiva-educationala.
Daca vrei sa ne ajuti sa extindem aceasta arhiva 'viziteaza pagina proiectului':implica-te/arhiva-educationala. Clasamentul pentru aceasta arhiva se gaseste 'aici':clasament-arhiva-educationala.
h2. Lista de probleme
==Tasks(round_id="arhiva-educationala" show_authors="0" show_sources="0" score="1") ==
==Tasks(round_id="arhiva-educationala" show_numbers="1" show_authors="0" show_sources="0" score="1") ==
h2. Ultimele discutii despre arhiva educationala

Diferente intre securitate:

protected
round: arhiva-educationala

Topicul de forum nu a fost schimbat.