Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: imSMART  (Citit de 7827 ori)
0 Utilizatori şi 2 Vizitatori pe acest subiect.
liviu1992
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« : Septembrie 30, 2013, 21:23:23 »

 Informatics and Mathematics Students Moving Ahead in Research and Technology este un proiect realizat de Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică (ASMI) și Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti (FMI) și se adresează atât studenţilor interesaţi de progresul în domeniul informaticii, cât şi firmelor de profil.

Fără a restrânge libertatea şi imaginaţia, imSMART caută persoane care au ambiţia de a crede în ideile lor şi care au curajul de a le concretiza îmbinand tehnologii şi căutând combinaţia perfectă care să depăşească barierele actuale.

Cui îi este adresat?
   La competiție pot participa toți studenții care vor să își expună proiectele unui public interesat și care doresc să profite de oportunitatea de a lua legătura cu firmele sponsor ale evenimentului.
 
Ce trebuie să fac?
   Daca ai o idee ingenioasa si poti sa o materializezi, atunci ai toate calitățile necesare pentru a fi SMART. Tot ce trebuie să faci este să îți formezi o echipă de 2-5 membri, să împărțiți task-uri, să vă folosiți la maximum creativitatea și originalitatea și să trimiteți până pe 15 octombrie o aplicație care să impresioneze juriul și companiile prezente la eveniment.

Pentru mai multe detalii despre regulament şi premii accesaţi : http://imsmart.ro/
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines